Kvinne kommer hjem etter 16-timers skift: gjør ubehagelig overraskelse på soverommet

11/04/2022 07:57

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hun møtte et syn på soverommet som hun knapt vil glemme igjen.

Etter et langt skift på jobben, ønsker de fleste å sette føttene opp og se en serie på Netflix. Men Taylor Dunham, som nettopp hadde jobbet i 16 timer, ville bare legge seg.

Men da hun åpnet soveromsdøren, ble hun møtt av en uventet gjest - kjæresten og en annen kvinne i sengen.

I stedet for å kjempe mot sin illojale "kjæreste", var Taylor for sliten til å krangle, så hun gikk ganske enkelt til sengs med paret for å legge seg.

Hun har nå gått viralt etter å ha avslørt sin uvanlige metode for å håndtere sin utro ekskjæreste. 

Det skriver TheSun.

I et TikTok-klipp som har fått en million visninger, forklarte Taylor: "Jeg tenkte på den gangen jeg kom hjem fra et 16-timers skift, og eksen min var i sengen min med en annen jente, og jeg hoppet i seng med dem og ba dem om å slutte et annet sted fordi jeg var for sliten til å argumentere."

Siden mange var ivrige etter å kjenne parets reaksjon, delte Taylor i kommentarene: "Jeg ba ham om å ta bagasjen. De er borte. Nå har de et barn sammen. Jeg var over det og sov som en baby den kvelden."

En bruker la til: "Se, jeg kunne aldri ha vært så rolig. Jeg ville ende opp i fengsel."

«Jeg vedder på at han trodde du var med, og han var sinnsykt begeistret», skrev en annen.

En annen kommenterte: "Kraften du har er uvirkelig."

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.