Kvinne tok DNA-test for moro skyld: Oppdaget hemmelighet faren hadde skjult i 60 år

30/05/2023 14:30

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne som tok en DNA-test for moro skyld, forventet ikke å avsløre farens 60 år gamle hemmelighet.

De fleste familier har sine egne hemmeligheter. Det er imidlertid sjelden at dette er hemmeligheter av en art som er verdt å bekymre seg for.

Det har imidlertid vært annerledes for en kvinne som tok en DNA-test for moro skyld, og dermed endte opp med å avsløre farens 60 år gamle hemmelighet.

Hun bestemte seg for å ta en DNA-test da hun ønsket å se nærmere på familien og slektstreet via en DNA-nettside. Hun forventet imidlertid ikke at hun ville møte noen hun ikke kjente. Men det gjorde hun.

– Moren min tok en DNA-test. Hun har en halvbror som ble adoptert bort som følge av en affære faren hadde med en tidligere kjæreste, skrev sønnen hennes på Reddit, ifølge Mirror.

– De ble tvunget til å gå fra hverandre fordi hun var veldig religiøs og tenåringsgraviditet ble uglesett. Derfor måtte hun også forlate barnet. Min mors side av familien visste ingenting om ham før i fjor.

"Min bestefar klarte også å holde på hemmeligheten i mer enn 60 år, noe som er ganske imponerende."

Han skriver også at det er stor likhet mellom halvbroren og bestefaren. Faktisk ser de ut og oppfører seg nesten identisk.

– Jeg er så glad for at moren min og han har funnet hverandre. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det ville være å gå glipp av å vokse opp med en av søsknene dine, la han til.

Jeg er også glad på hans vegne, for nå som han har klart å finne sin biologiske familie.

Kvinnen og hennes sønn ble ikke bare overrasket over å oppdage at hun har en halvbror. De ble enda mer overrasket da de oppdaget at halvbroren hennes bor bare 20 minutter fra morens hus.

Dette har fått dem til å lure på om de noen gang har møtt hverandre før uten å tenke på det.

– Vi var til og med tilknyttet samme fastlege. Vi endte også opp med å hjelpe ham med å finne og kontakte moren, som ga ham opp for adopsjon, og det gikk ganske bra, fortsetter sønnen.

"Den eneste ulempen er at etter å ha funnet ut alt, ble kona sjalu på at han tilbrakte tid med sine nyvunne søsken, og de endte opp med å bli skilt."

"Men han virker lykkeligere uten henne, og han har nylig begynt å se en annen kvinne."

I kommentarfeltet på Reddit har flere påpekt at det ikke trenger å være negativt at kona har forlatt ham.

"Kanskje det å ha en større familie har gitt ham motet til å endelig forlate henne," skrev en bruker.

– Dette var vanlig den gangen. Det handlet om image, En jente som hadde et barn utenfor ekteskap var forferdelig for bildet av familien. Det hadde ingenting med religion å gjøre. Det betyr mindre i dag, sier en annen.

– Det høres ikke ut som en ulempe for meg. Bra at han har blitt kvitt henne, skrev en tredje.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.