Kvinne våknet midt på natten da hun kjente en tunge mellom bena: Kjæresten lå fortsatt ved siden av henne og sov

23/06/2023 22:24

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne trodde først at kjæresten hennes var ute på litt moro midt på natten, men da hun snudde seg og så ham sove ved siden av henne, ble hun veldig redd.

En ikke navngitt kvinne fikk sitt livs mest ubehagelige overraskelse en tilfeldig natt mens hun og kjæresten sov i dobbeltsengen i deres hjem i Australia.

Kvinnen våknet da hun plutselig kjente en slikkende tunge på kjønnsorganet hennes. Hun var overbevist om at det var kjæresten som var på spill.

Men etter 20 sekunder oppdaget hun til sin forferdelse at kjæresten lå ved siden av henne og sov.

Det viste seg at det var en 35 år gammel psykisk syk mann som hadde brutt seg inn i huset deres i Sydney og hadde tatt plass mellom bena hennes. I all hast tok kvinnen tak i kjæresten sin og hvisket at det var noen i sengen.

"Hva...Hvem er du?", skrek kjæresten og hoppet ut av sengen.

Inntrengeren svarte:

"Beklager, beklager, jeg trodde dette var pensjonatet. Inngangsdøren var åpen."

Kjæresten kastet den 35 år gamle mannen ut av huset. Kvinnen brøt helt sammen og var dypt fortvilet over hendelsen.

Politiet fanget raskt mannen ved navn Joseph Taouk fordi hans DNA var på kvinnens klær, og han dukket opp på et overvåkningskamera på gaten ved parets hjem.

Den ubehagelige saken kom for retten kort tid etterpå, der den 35 år gamle mannen ble erklært skyldig på alle punkter og skulle tilbringe to år bak murene.

I retten leste dommeren et brev fra Joseph Taouk som ba kvinnen om unnskyldning og forklarte at han var psykisk syk og bare fulgte stemmene han hørte.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.