Kvinne viser stolt frem sin nye tatovering: Men det ser ut som noe helt annet

11/08/2022 08:15

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Tatoveringen har endt opp med å se ut som noe helt annet og mindre smigrende enn planlagt.

Bildet av kvinnens tatovering ble delt i en Facebook-gruppe som heter 'That's It, I'm inkshaming. (Faktisk dårlige tatoveringer)', som ble møtt med sjokk og skrekk.

Personen som delte bildet av kvinnens tatovering påpekte det åpenbare og mest stilte spørsmålet er: "Er det to rumpehull?"

Ifølge The Sun har flere kommentert innlegget, der flere har vanskelig for å forstå at kvinnen selv ikke kan se hvordan det ser ut. Det vitner om at de er enige med personen som delte bildet.

"Dette er rumpehull, frue," skrev en person, mens en annen la til: "Uten tvil rumpehull, og definitivt med vilje."

Mange uttrykte at de var veldig sjokkerte over å se tatoveringen: "Hvorfor er det rumpehull i tidslinjen min?", "Hvorfor har hun et rumpehull som ansikt?" og "Jeg trenger virkelig å vite hvorfor?"

Foto: Privat

En bruker henvendte seg til tatoveringskunstneren, som tydeligvis ikke har slått merket med tatoveringen: "Ikke eksperimenter med realisme hvis du ikke kan gjøre det."

"Jeg kan ikke la være å se det," skrev en person videre, mens en annen la til: "Ideen er søt. Synd det virkelig er ille."

Det var imidlertid ikke bare det som skulle være blomster, som har fått oppmerksomhet fra flere av dem som har kommentert innlegget i den nevnte Facebook-gruppen.

"Jeg ser ikke noe som ligner riktig menneskelig anatomi noe sted her inne," sa en person.