Lånte pappas barberhøvel: Nå vil mamma skille seg

19/07/2022 11:07

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den uskyldige lille "hemmeligheten" fikk store konsekvenser.

En skilsmisse er aldri morsomt - og spesielt ikke for barna heller. Mange ganger må foreldre forsikre barna om at de absolutt ikke har noen feil for foreldrenes skilsmisse.

Foreldrene kunne imidlertid på ingen måte forsikre datteren om dette i dette tilfellet, fordi det faktisk var mer eller mindre hennes feil. Hun forteller selv om episoden på mediet Reddit.

På mediet starter hun imidlertid - som en forholdsregel - ut ved å understreke at hun ikke har sin far. Hun sier at det som har satt alt i fare er at hun har smittet ham med herpes.

Det var imidlertid en ulykke, og hun ante ikke at det kunne skje.

Den unge kvinnen fra Canada sier også at hun har en ganske religiøs familie, som var overbevist om at hun var jomfru - de måtte være så sanne var ikke tilfelle, da hun måtte løsne trådene.

Det hele startet da kvinnen kom hjem på juleferie, i julen i fjor. Her hadde kvinnen en avtale med en gammel skolekamerat om at de to skulle på fest sammen.

Og da hun hadde blitt varm på ham, ville hun bare sørge for å trimme håret på de stedene hvor hun kan være heldig nok til å komme innom. Det var bare ett problem - hun hadde glemt skraperen sin.

Derfor bestemte hun seg for at hun i hemmelighet kunne låne sin fars - og hun skulle aldri ha gjort det.

Etter jul - og partiet som forresten ikke kastet av seg en poengsum - gikk hun tilbake til universitetet og tenkte ikke lenger på det lille "lånet".

Vil skilles

Men det gjorde hun. Noen måneder senere ringte moren hysterisk og fortalte henne at hennes far hadde vært utro mot henne. Han hadde herpes over ørene, og nå ønsket hun å skille seg fra ham.

Etter det ringte kvinnen straks faren sin på Facetime.

"Han tar telefonen og ansiktet hans er dekket av herpes. Han forteller at han har fått herpes, men at han aldri har vært utro mot henne og ikke forstår hva som har skjedd, sier kvinnen.

Det var imidlertid ikke umiddelbart at kvinnen innså at hun var skyldig i denne sammenhengen. Men etter noen søvnløse netter falt ti ører. Hun husket skrapens lån - og at hun også ved et uhell hadde kuttet seg litt med det, og blødde derfor litt.

Så gikk det opp for henne at hun sannsynligvis var den som hadde smittet faren sin med herpes. Herpes kan godt "hvile" i kroppen og senere bryte ut.

Hun endte opp med å tilstå - og heldigvis resulterte dette i at moren flyttet hjem og droppet skilsmissen.

Etter blunderen advarer hun nå alle andre:

"Så husk det nå: Ikke del barberhøvler. Det kan bli noe ordentlig rot."