Lege advarer: Slutt å stikke is opp i underlivet

Foto: Shutterstock

En britisk lege har advart om at en iskrem i underlivet er en ekstremt dårlig måte å komme seg gjennom sommerens varme.

Sommeren har virkelig rammet Europa.

Her i Norge har vi dessverre bare fått lov til å snuse sommervarmen, som virkelig har rammet store deler av Vest-Europa.

Les også

Nå er det sommer: Sånn velger du den perfekte vannmelonen

Spania har for eksempel opplevd flere dager med ekstrem varme, akkurat som Frankrike forventes å slå varmerekord denne helgen

Selv i vårt naboland i vest, som er kjent for minst like mye regn og grått vær som Danmark, har innbyggerne i disse dager fått lov til å føle temperaturer på godt over 30 grader.

Britene hamstrer vifter, akkurat som mange har brukt fryseren til å kjøle ned sengetøyet i et forsøk på å få litt søvn i ekstrem varme.

Imidlertid har flere også, ifølge Daily Star, begynt å bruke et triks, noe som ikke akkurat er anbefalt. 

Faktisk er trikset med å kjøle ned kroppen ved å stikke en iskrem opp i underlivet rett og slett farlig, og det har ført til at Dr. Sarah Welsh har advart om trikset.

Hun har dermed uttalt at man ikke bør introdusere iskrem - eller annen mat - i ens vagina, da den "introduserer mikrober" i kroppen, noe som kan føre til "infeksjoner, irritasjon og skade" i magen, akkurat som sukkeret i iskrem kan forstyrre vaginaens naturlige pH.

"Det er mange ting som aldri bør komme i nærheten av en vagina, og islollies er en av disse tingene," sa Dr. Welsh, og la til at iskremen også kan fryse til den følsomme huden i og rundt skjeden, noe som kan gjøre alvorlig skade.

Les også

Eksperter: Her bør du aldri lagre eggene dine