Lege advarer: Slutt å stikke is opp i underlivet

17/06/2022 15:14

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En britisk lege har advart om at en iskrem i underlivet er en ekstremt dårlig måte å komme seg gjennom sommerens varme.

Sommeren har virkelig rammet Europa.

Her i Norge har vi dessverre bare fått lov til å snuse sommervarmen, som virkelig har rammet store deler av Vest-Europa.

Spania har for eksempel opplevd flere dager med ekstrem varme, akkurat som Frankrike forventes å slå varmerekord denne helgen

Selv i vårt naboland i vest, som er kjent for minst like mye regn og grått vær som Danmark, har innbyggerne i disse dager fått lov til å føle temperaturer på godt over 30 grader.

Britene hamstrer vifter, akkurat som mange har brukt fryseren til å kjøle ned sengetøyet i et forsøk på å få litt søvn i ekstrem varme.

Imidlertid har flere også, ifølge Daily Star, begynt å bruke et triks, noe som ikke akkurat er anbefalt. 

Faktisk er trikset med å kjøle ned kroppen ved å stikke en iskrem opp i underlivet rett og slett farlig, og det har ført til at Dr. Sarah Welsh har advart om trikset.

Hun har dermed uttalt at man ikke bør introdusere iskrem - eller annen mat - i ens vagina, da den "introduserer mikrober" i kroppen, noe som kan føre til "infeksjoner, irritasjon og skade" i magen, akkurat som sukkeret i iskrem kan forstyrre vaginaens naturlige pH.

"Det er mange ting som aldri bør komme i nærheten av en vagina, og islollies er en av disse tingene," sa Dr. Welsh, og la til at iskremen også kan fryse til den følsomme huden i og rundt skjeden, noe som kan gjøre alvorlig skade.

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.