Liten jente kom gråtende ut av prøverommet: Avslører kort tid etter det hun så

25/07/2022 08:07

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den lille jenta kom ut av prøverommet gråtende og fortalte hva hun nettopp hadde sett.

En liten jente var i godt mot da hun gikk inn i prøverommet, men plutselig kom hun ut gråtende. Deretter fortalte hun hva hun hadde oppdaget mens hun sto der inne.

Den lille jenta forklarte til myndighetene at hun sto i et prøvesrom i Target da hun så ned og la merke til at en mann hadde stukket hånden inn i prøverommet og filmet henne med mobiltelefonen sin.

Ifølge WBBM begynte den unge jenta å skrike, noe som fikk gjerningsmannen til å løpe bort fra stedet. Lokalt politi har sagt at det ikke er offentliggjort noen identifiserende informasjon om jenta, inkludert hennes eksakte alder som hun er mindreårig.

Etter den uhyggelige hendelsen i en av butikkene deres, har Target utstedt en uttalelse der de skriver at de bare vil gi kundene sine en trygg handleopplevelse:

«Hos Target er gjestene våre kjernen i alt vi gjør, og vår forpliktelse til å skape et trygt shoppingmiljø i butikkene våre er urokkelig. Som en del av denne forpliktelsen har vi robuste prosedyrer, retningslinjer og opplæring på plass for å sikre at butikkene våre er trygge steder å handle og jobbe. Så snart vi ble gjort oppmerksomme på denne hendelsen, slo vi oss umiddelbart sammen med det lokale politiet.»

Deretter har politiet sendt ut en melding om at de ønsker publikums hjelp til å identifisere mannen. Han har blitt fanget på et overvåkningskamera i den aktuelle Target-butikken, men politiet har ikke klart å fange ham.

Ifølge Daily Herald hadde mannen på seg en svart lue med ordet 'Bauer' i fete gule bokstaver på forsiden.