Liten jente skal knekke brett - I stedet får hun millioner til å le over hele verden

20/07/2022 08:03

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En liten jente skal knekke et brett. Det hun gjør har fått millioner til å le med.

Det er ikke alltid en lek å lære noe nytt, enten du er ung eller gammel. Det kan imidlertid være spesielt vanskelig hvis du er ung og ikke er helt sikker på at du har forstått instruksjonene du har fått. Denne videoen av en liten jente er et veldig godt eksempel på det.

Den lille jenta du ser i videoen var på hennes første leksjon i taekwondo. Her prøvde en instruktør flere ganger å få jenta til å forstå at med ett spark skulle hun til et brett i to deler. Det er akkurat som du ofte ser på film, men den lille jenta forsto det tydeligvis ikke.

Regissøren prøvde flere ganger å forklare henne hvordan hun skulle gjøre det, men jenta endte opp med å gjøre det galt. Riktignok prøvde hun veldig hardt, men hun gjorde det ikke som regissøren spurte henne.

Heldigvis var det noen i rommet som syntes det var underholdende og at alt skulle deles med andre. Videoen har senere blitt delt på YouTube, der den har blitt sett flere millioner ganger.

I filmen kan du se hvordan regissøren flere ganger prøver å få den lille jenta til å forstå at hun trenger å sparke brettet foran henne slik at det bryter i midten.

Til tross for at hun fortsetter å prøve å få henne til å forstå det, lykkes hun egentlig aldri. Det er selvfølgelig mye til glede for de andre i rommet, og du kan tydelig høre at fyren som spiller inn alt, ler høyt om det.

Heldigvis ender hun opp med å knekke brettet til slutt, men det var ikke helt slik det var planlagt å gå.