Louise selger brød med ingredienser fra offentlige toaletter

13/07/2020

Emma Sletta

Utland
Louise er baker, og hun bruker en veldig spesiell ingrediens når hun skal bake hennes «Guldlock-brød».

Hvis du ender i Frankrike på ferie og du passerer en baker, er oppfordringen herfra at du holder deg unna brødet som heter «Guldlock». 

Brødet som er laget av den franske bakeren, Louise Raguet har en veldig spesiell ingrediens, og det er ikke akkurat en ingrediens du finner i bestemors oppskrifter. 

Bakeren som beskriver seg selv som en «øko-feminist», bruker nemlig kvinners urin i hennes brød. Hun forteller selv, at hun tar på offentlige toaletter for å høste kvinnelig urin, som hun bruker til hveten som blir til det berømte «Guldlock brød».

Det forteller det britiske media LadBible.

Historien forteller ikke hvordan baker brødet smaker eller hvor mange «Guldlock-brød» som blir solgt i løpet av en dag. En ting er imidlertid helt sikkert, og det er at det må være vanskelig å overbevise folk om å kjøpe et brød som har kvinnelig urin som hovedingrediens. 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.