Mamma ble spurt om hun visste hvem datteren datet: Svaret hennes går viralt

17/08/2022 09:25

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor fikk plutselig en tekstmelding der hun spurte om hun visste hvem datteren datet. Nå går svaret hennes viralt.

Ut av det blå mottok Heather Boyer en melding der avsenderen spurte henne om hun var klar over hvem datteren hennes datet.

Det hun svarte på meldingen, har hun bestemt seg for å dele offentlig i et innlegg på nettstedet Love What Matters.

Med dette innlegget ønsker hun å ta et standpunkt mot de som skiller folk etter hudfarge.

"I dag endret datteren min profilbildet sitt. Etter fem minutter fikk jeg en tekstmelding. Hvor det sto: "Jeg visste ikke at hun var sammen med en mørk fyr. Visste du det?'" skriver hun.

Heather var ganske kjent med det faktum at datteren hennes hadde en kjæreste som var mørk i huden. En gutt som hun selv er veldig glad i.

Foto: Privat

Derfor bestemte hun seg for å gi en var på den mottatte SMS-en, der hun skrev følgende:

"Jeg ser at datteren min dater en gutt som viser meg mye respekt (noe som betyr mye for meg) når han besøker oss. Han sier alltid "Ja takk", "Nei takk". Vi snakker om fotball og baseball. Han sier farvel når han går og ikke ved en eneste anledning har vist mangel på respekt eller høflighet.

Jeg ser at datteren min har blitt elskere med en gutt som behandler henne godt. Han tar henne med på dater, til sportsbegivenheter, ut på middag. Ikke ute og drikker eller fester i helgene.

Jeg ser at datteren min har blitt elskere med en gutt som tar henne med i kirken. Hver søndag. Han spiller i kirkebandet. Hun sitter sammen med familien hans. Hvor mange unge menn prioriterer kirken i dag?

Han slår ikke og kjefter ikke på henne. Han lyver ikke for henne, eller får henne til å gråte. Vil jeg heller at hun datet en hvit gutt som gjorde noe sånt, bare så hun kunne være sammen med noen med samme hudfarge? Absolutt ikke.

Jeg vet at folk har meninger, men datteren min har tross alt funnet noen som elsker henne og behandler henne som en dronning. Det gjør meg lykkelig."