Mamma oppdager mystisk mann ute foran datterens soverom

21/06/2022 08:36

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor tok saken i egne hender da hun så en mann kikke gjennom vinduet på hennes 15 år gamle datters rom.

En texas mor taklet en mann som angivelig kikket inn gjennom vinduet på hennes 15 år gamle datters rom. Det skriver News.com.au.

Phyllis Pen fortalte lokalt politi i Lake Jackson at hun hadde kommet hjem fra supermarkedet da hun oppdaget 19 år gamle Zane Hawkins i hagen sin.

Politiet hevder hawkins beredt den 15 år gamle datteren til Phyllis da han oppdaget henne, hvoretter han prøvde å flykte fra åstedet.

Moren skyndte seg å ringe politiet, som raskt ankom åstedet. De tok Zane et kort øyeblikk, men han klarte å vri seg fri, og prøvde igjen å stikke av.

Hans frihet var imidlertid kortvarig, da han plutselig kom ansikt til ansikt med Phyllis, som taklet ham i bakken som om det var et spill av amerikansk fotball.

Et kamera i en av politibilene som var til stede var på, og fanget den utrolige hendelsen.

Phyllis fortalte senere den lokale nyhetsstasjonen KPRC at hennes "første instinkt bare var å sørge for at han ikke kom lenger unna."

Datteren hennes hjalp deretter til med å holde den mistenkte på bakken til politiet igjen kunne arrestere ham.

"Politibetjenten ga meg fem med knyttneve, og sa så: 'Hei. Jeg har hørt at Texans trenger en ny linebacker," sier hun til nyhetsstasjonen.

Hun har senere delt opptakene av den utrolige hendelsen på sin Facebook-profil, som hun har skrevet: "Videoen som alle har ventet på. Mitt neste skritt er å prøve meg i NFL."

Etter at videoen ble viral på sosiale medier, har både sportskommentatorer og NFL-spillere uttalt at de er imponerende med taklingsteknikken hennes.

Politiet har sagt at Zane Hawkings er fengslet og at han er siktet for besittelse av narkotika og motstand mot arrestasjon. Ytterligere kostnader kan legges til, opplyser myndighetene.