Mann dyttet sin gravide kone ned skråning: "Han brydde seg ikke"

28/10/2022

Emma Hansen

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hakan Aysla er dømt for å ha lokket kona til en bratt skråning sånn at han kunne dytte henne utover og få livsforsikringen hennes.

40 år gamle Hakan Aysla dyttet kona, 32 år gamle Semra Ayslsa, ned en skråning som hadde et fall på mer enn 300 meter, han gjorde det i Butterfly Valley, i den tyrkiske provinsen Mugla, i juni 2018.

I Fethiye High Criminal Court i denne uken hørte juryen hvordan offeret Semra hadde blitt brutalt drept av mannen sin, slik at han kunne få hennes livsforsikring.

Hakan hevdet at han var sinnssyk på tidspunktet for forbrytelsen, men det ble avvist i retten.

Retten fikk høre at han hadde lokket kona ut dit - som var redd før høyder. Og tok til og med selfies med henne før han dyttet henne utover. Paret satt på toppen av skråningen i tre timer før tiltalte dyttet henne utover, han ventet på at det ikke skulle være noen i nærheten.

Kort tid etter ulykken forsøkte mannen å få livsforsikringen hennes. Dette fikk politiets alarmklokker til å ringe. Også fordi Hakan ikke deltok i søket etter sin kone.

Det skriver Mirror.

Han skal nå tilbringe 30 år i fengsel før det er noen mulighet for prøveløslatelse.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.