Mann mister en testikkel etter demonstrasjon

23/01/2023

Emma Hansen

Utland
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
En ung mann måtte amputere en testikkel etter en demonstrasjon.

Legene amputerte testikkelen til en ung mann som ble knust i lysken av en politimann under en stor demonstrasjon i Paris, og som planlegger å ta rettslige skritt.

Hendelsen skjedde under en storm av vold på en stort sett fredelig marsj på torsdag av titusenvis av mennesker som motsatte seg en svært omstridt regjerings pensjonsreformplan.

Rundt 1 million mennesker marsjerte i byer rundt om i Frankrike den dagen.

26-åringen, identifisert i fransk presse som ingeniør, sa at han ble slått i bakken, angivelig av en offiser, mens han tok bilder under en konfrontasjon mellom demonstranter og politi. En annen offiser angrep ham og plantet raskt klubben hans i mannens skritt.

Video av hendelsen sirkulerte på sosiale medier og fransk fjernsyn i helgen.

Paris' politisjef Laurent Nunez beordret en etterforskning av de nøyaktige omstendighetene rundt hendelsen, da raseriet vokste over det som så ut til å være et nytt tilfelle av påstått umotivert vold fra fransk politi, en langvarig klage.

Det skriver New York Post.

Paris' politisjef Laurent Nunez beordret en etterforskning av de nøyaktige omstendighetene rundt hendelsen, da raseriet vokste over det som så ut til å være et nytt tilfelle av påstått umotivert vold fra fransk politi.

Franske politimyndigheter har lenge vært fylt med klager om overdreven bruk av makt. Politiets fagforeninger hevder at deres medlemmer ofte er ofre for vold begått av mennesker de er ment å beskytte.

Julingen og klubbene til tre politibetjenter i 2020 av en svart musikkprodusent, Michel Zecler, da han forlot studioet sitt i Paris, var en katalysator for begrensede reformer. Den siste endringen var utnevnelsen i fjor av en dommer til å lede en enhet som etterforsker påstander om politiets mishandling. Politifolk har tidligere ledet enheten.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.