Mann tror han ser en gigantisk bever i elva: Men han oppdager noe helt annet

31/08/2022 13:35

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En uventet overraskelse ventet Jim Passmore da han var ute og gikk tur med hundene sine.

Da Jim Passmore var ute og gikk tur med hundene sine i Oklahoma, USA, la han plutselig merke til at de reagerte på noe i en bekk.

Først trodde Jim at en stor bever satt fast ved vannkanten, siden det er mange bever i dette området, men det viste seg å være noe helt annet.

Men etter å ha undersøkt alt litt nærmere, innså han at det var en gammel hund. Jim nølte ikke med å ringe myndighetene slik at de kunne hjelpe hverandre med å redde det stakkars dyret fra vannet sammen.

Det skriver Delbart.

Hunden, som senere het Teddy, var litt overvektig, og politiets teori er at den stakkars 8 år gamle hunden sannsynligvis ble truffet av en bil og falt i bekkenet.

Teddys overvekt og alder gjorde det umulig for ham å komme seg opp bekkenet, men han ble heldigvis reddet i tide og sendt til Alta Vista dyresykehus for behandling.

Etter behandling måtte beslutningen tas for å avlive Teddy, da det ikke var plass til ham på dyresykehuset. Men heldigvis valgte Oklahoma Alliance for Animals å ta Teddy i varetekt.

Han var sjenert og redd for folk, men dyrehjemmets idé var å kjøpe litt mer tid til å finne Teddys eiere eller gi ham opp for adopsjon til en ny kjærlig familie.

Videoen av redningsaksjonen kan ses nedenfor.