Mannen blir sjokkert når kona plutselig dukker opp på TV: To år etter begravelsen hennes

07/09/2022 11:03

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Han kunne ikke tro sine egne øyne da kona plutselig dukket opp på skjermen.

En mann i sorg fant det vanskelig å tro på øynene hans da hans avdøde kone plutselig spilte i et populært TV-program. 

Det skriver The Mirror

Mannen, som kommer fra Casablanca i Marokko, hadde begravet sin kone to år tidligere etter at hun ble drept i en bilulykke.

Leger ved casablanca-sykehuset hadde fortalt Abragh Mohamed at hans elskede kone hadde dødd som følge av alvorlige skader.

Han var derfor i sjokk da hun plutselig spilte i et nasjonalt TV-program for folk som har mistet kontakten med sine kjære av ulike grunner. En slags marokkansk versjon av Sporløs.

Det var Abragh Mohameds familie og venner som så på programmet da den «døde» kona plutselig ringte inn. Hun sa at hun hadde mistet kontakten med mannen sin, og hun ga vertene navnet hans og tidligere adresse.

Da venner og familie fortalte den sørgende mannen at hans kone fortsatt var i live og lette etter ham, ble han forståelig nok sjokkert.

– Jeg visste ikke at det var en annens kropp vi begravde, og at kona mi fortsatt var i live, sier Mohamed til spanske medier.

Familien forsøkte å avdekke hva som gikk galt siden kvinnen feilaktig ble erklært død og begravet kort tid etter.

De lurer også på hvorfor det har tatt henne to år å få kontakt med mannen sin. En teori er at hun hadde mistet hukommelsen.

Før ulykken bodde Abragh Mohameds kone i et øde fjellområde i byen Azilal.

Legene ba Abragh Mohamed om betaling for sykehusinnleggelse og behandling, og han måtte reise langt for å skaffe pengene.

Da han kom tilbake, ble han fortalt at hun var død, og han mottok liket hennes i en kiste. Derfor innså han ikke at det ikke var kona hans sin kropp.