McDonald's-kunde raser: Bøtelagt for å spise «for sakte»

23/01/2023

Emma Hansen

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En ellers hyggelig kveld, men noen dager senere ble det svært ille for kunden.

McDonald's selger enorme mengder mat på daglig basis over hele verden.

Kjeden er den absolutt største innen hurtigmat, men selv om konseptet er lettmat på kort tid, er det ikke nødvendigvis det samme når man spiser maten.

Det kan Shapour Meftah anerkjenner.

Nylig skulle han møte broren sin på den lokale McDonald's i Cambridge, England. Shapour parkerte på parkeringsplassen i nærheten av restauranten og bestilte «ganske mye mat», som han uttrykker det.

Shapour fikk også maten, og kunne dra uten problemer. Noen dager senere hadde imidlertid to parkeringsbøter tikket inn i postkassen, noe Shapour ikke helt kunne forstå.

Det viste seg at han hadde oppholdt seg for lenge på parkeringsplassen.

UK Parking Control skrev at Shapour hadde brutt parkeringstiden på 90 minutter.

Han måtte derfor betale en bot på 100 pund. Foreleggene ble utstedt 4. og 6. januar. Han hadde en uke på seg til å betale bøtene, ellers ville han få ytterligere 100 pund i påminnelser.

"Det var parkering fra helvete - den dyreste McDonald's jeg noensinne har hatt," sa Shapour til Cambridgeshire Live  .

Det er tegn igjen inne i McDonald's som informerer dem om de 90 minuttene de må bestille, spise og gå. Du vil ikke forhaste deg med maten, og vi hadde bestilt ganske mange matbiter.

Etter å ha mottatt bøtene bestemte Shapour seg for å kjøre opp til McDonald's i håp om å få hjelp, noe som ikke skjedde.

En representant fra UK Parking Control forklarer at de har tidsbegrenset parkering for å kunne ta imot alle kunder.

I tillegg mener de at det er tydelig skilting både ved inngangen til torget og på flere lyktestolper.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.