McDonalds medarbeider fikk sjokk: Dårlig mage skyldtes ikke for mange Big Mac-er

21/04/2022 08:34

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En McDonalds ansatt trodde at for mange Big Mac-maskiner var skylden for magesmerter og ekstra kilok som hadde kommet på kroppen. Det viste seg å være noe helt annet.

De fleste er kjent med situasjonen der til tider litt mer grillmat, litt flere glass rosé, mer iskrem og søtsaker forbrukes. Det er vanligvis over sommeren, og for mange kan det leses på baderomsskalaen.

En britisk McDonald's-arbeider trodde vektøkningen hennes var et resultat av for mange Big Mac-maskiner. Det var ikke før hun gikk i arbeid at hun innså at årsaken til de ekstra pundene var ganske annen. Det skriverNews.com.

Daisy Young, 21, fra byen County Durham nordøst i England, dro til sykehus da hun hadde alvorlige magesmerter. Her kunne sykepleierne fortelle at hun var 37 uker gravid og var klar til å føde.

Trodde at de flere kilo skyldtes Big Macs

Daisy Young hadde nylig hatt mensen, og graviditeten kom derfor som et sjokk. Likevel, noen timer etter nyheten, fødte hun en sunn, liten gutt.

Den 21 år gamle kvinnen visste at hun hadde fått deg, men hun trodde de ekstra pundene var forårsaket av for mange burgere.

Hun begynte å jobbe på McDonald's i fjor og fikk et gratis måltid på hvert skift, noe som betydde mange Big Mac-er. I tillegg var det heller aldri en ekte baby bump på magen muligens fordi barnet lå opp ryggraden, skriver News.com, som også understreker at det faktisk ikke er unormalt for noen kvinner at de rett og slett ikke innser at de er gravide før fødselen begynner.

Men selv om graviditeten og fødselen var en overraskelse for Daisy Young, er hun i dag lykkelig. Denne lille guttens ankomst til verden har forandret livet hennes til det bedre, understreker hun.