Mistet 15 kilo ved å spise McDonalds tre ganger om dagen: Se hva hun spiste

14/09/2022 10:07

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Du ville nesten tro at det ville være umulig å gå ned i vekt hvis du levde primært på mat fra McDonalds. Imidlertid har en ung kvinne bevist at det kan gjøres.

En ung kvinne ansatt på McDonald's var faktisk ganske fornøyd med kroppen sin. I det minste var hun til den dagen hun overhørte en av kollegene sine, at beina hennes så tykke ut i skjørtet hun ofte hadde på seg.

Kommentaren tok den unge kvinnen svært alvorlig, og hun valgte derfor å gjøre en livsstilsendring. Det kan imidlertid være vanskelig å gå ned i vekt hvis du først og fremst har tilgang til mat fra en gatekjøkkenrestaurant, men den unge kvinnen viste fortsatt at det kan gjøres.

Hun spiste McDonald's i gjennomsnitt tre ganger om dagen, men for at hun skulle holde seg til vekttap, satte hun opp regler for seg selv.

Foto: DCard

"Jeg jobber på McDonalds og spiser der tre ganger om dagen. Jeg rører ikke pommes frites, kyllingskinn, eplepaier, burgerboller eller drikke med sukker," sa kvinnen, som delte sin historie på det taiwanske nettstedet DCard på sosiale medier.

Hva hun spiste på McDonalds

Hun fortsetter sin fortelling med de tingene hun spiser på McDonalds.

– Jeg spiser bare kjøttet fra burgere, salat, egg, sprø kyllingvinger og drikke uten sukker, sier hun, samtidig som hun sier at hun spiser stekt kylling, men hvor hun skreller av alle usunne frityrgryter først.

Hun prøvde hovedsakelig å holde seg til vann, men hvis hun virkelig følte at hun trengte noe søtt, drakk hun enten sukkerfri grønn te, sukkerfri svart te eller Cola-Cola Zero.

Kvinnen fra Taiwan gikk fra størrelse M til S den første måneden, og totalt gikk hun fra 64 kilo til 49 kilo med sin nye McDonalds-livsstil.