Mor får støtte etter at søsteren nekter å kalle niesen sin for sitt virkelige navn

26/10/2022 11:44

Emma Sletta

Utland
Nekter å kalle niesen sin for sitt virkelige navn.

Alle har forskjellig smak når det kommer til babynavn, og noen ganger kan navnet du velger til barnet ditt forårsake opprør bland andre familiemedlemmer – selv om det ser ut til å være helt uskyldig.

Og en mor har funnet det ut på det harde måten, da hun og søstrene ikke ser øye-til-øye når det kommer til navn, fordi søsteren har nektet å kalle niesen sin for hennes virkelige navn, og velger i stedet å bruke en rekke alternativer som er like.

Moren forklarte at datteren hennes heter Rosie, men søsteren hennes ser på navnet som et kallenavn snarere enn et lovlig, så hver gang hun henter personlige gaver til niesen sin, kjøper hun dem med navn som Rose, Rosemary og Rosalie.

I et innlegg på Reddit skrev moren: "Jeg fødte min og min manns første baby i juni. Vi kalte henne Rosie."

"Søsteren min, helt siden vi annonserte navnet, har kjøpt personlige ting med andre navn på. Men aldri hennes faktiske navn. Datteren vårs fulle juridiske navn er Rosie, og ikke noe annet. Ingen andre kaller henne Rose eller Rosemary."

Moren og søsteren hennes fortsatte deretter å krangle om hvem av dem som gjorde en «big deal» ut av situasjonen, og moren hevdet at søsteren hennes var ‘frekk’ ved å bruke feil navn på niesen hennes.

Hun la til: "Hun fortalte meg at hun aldri ville forstå avgjørelsen uansett. Jeg fortalte henne at hun gjorde det til en mye større greie enn det trengte å være."

Kommentarer til innlegget forsvarer mammaen, og mange var enige i at søsterens oppførsel var «uhøflig».

En person skrev: "Søsteren din er passiv-aggressiv. Flere personlige gaver med feil navn på en baby? De er rettet mot deg og problemet hennes med at hun synes navnet er mer ett kallenavn".