Moren kom hjem med sitt nyfødte barn: Kort tid etter fikk hun sitt livs sjokk

Foto: Privat

En ny mor hadde kommet hjem fra sykehuset, og kort tid etter fikk hun sitt livs sjokk. Barnet hun tok med hjem var ikke hennes eget.

Det hele starter som alle andre kjærlighetshistorier. Et par forelsker seg, gifter seg og bestemmer seg for å få barn. Kort tid etter er hun gravid, og ni måneder senere blir de til en familie på tre.

Les også

22 år gammel kvinne la ut bilde på nettet: 37 minutter den pinlige skrekken gikk opp for henne

Her slutter imidlertid likheten mellom Mercy og Richs historie og den vanlige historien. Paret fant ut at de hadde tatt med feil baby hjem fra sykehuset.

Da Mercy Casanalles og Rich Cushworth fra Dallas kom hjem fra sykehuset med sin nyfødte sønn, ble Mercy overbevist kort tid etter at det ikke var hennes barn hun holdt i armene.

Derfor bestemte hun seg for å kontakte legen sin, som hun forklarte at noe føltes galt når hun ammet babyen. Hun trodde ikke det minnet om barnet hun fødte på sykehuset. Det melder ABC News.

Legen tar imidlertid ikke Mercys mistanker på alvor. Til slutt begynte hun selv å tvile på om hun hadde rett i sine mistanker. Hun kunne imidlertid ikke gi slipp på det, og noen uker senere bestemte paret seg for å få utført en DNA-test.

Da de fikk resultatet på DNA-testen, var det klart: Mercy og Richs sønn var ikke deres biologiske barn. Her ble paret bekreftet at de hadde tatt med feil barn hjem fra sykehuset.

Det viste seg at fire andre gutter var født samme dag på sykehuset der Mercy fødte sin sønn. Etter at en DNA-test ble utført på alle de fire mannlige barna, fikk paret en match. Barmhjertighet og Rike hadde endelig funnet sin sønn.

Men å få sin biologiske sønn tilbake ville vise seg å være noe av en prosess. Det var flere juridiske tvister, og prosessen endte opp med å ta totalt ni måneder.

Først da fikk foreldrene riktig fødselsattest, noe som betydde at de kunne hente sin biologiske sønn og ta ham med hjem.

 

Les også

Klokka 15 skal han dø: Nå har FN gått inn i saken