Mystisk eksplosjon i København: Politiet til stede på ny adresse

04/07/2022 07:43

Emma Sletta

Utland
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Københavns-politi er massivt til stede på en adresse i København, der det har vært en eksplosjon.

Københavns-politi er fortsatt massivt til stede i og på Field's, hvor det har vært skyting søndag kveld.

På en pressekonferanse søndag kveld forklarte overinspektør Søren Thomassen at det er flere døde og sårede. Imidlertid ble det ikke satt noe eksakt antall på verken sårede eller døde.

I tillegg ble det også opplyst at en mistenkt er pågrepet i umiddelbar nærhet av Field's, og at det er en 22 år gammel etnisk dansk.

Det er ennå ingen informasjon om saken som kan bekrefte eller avkrefte den, hvorfor Søren Thomassen ikke har kunnet benekte at det er snakk om terror.

Det har også kommet meldinger om at politiet også er massivt til stede på Strandlosvej i København i kjølvannet av skytingen i Field's.

Ifølge B.T., er det flere vitner på åstedet at det har vært en slags eksplosjon.

Et vitne som snakket med B.T. sa at han hadde gjester som var på vei hjem, hvor de møtte politiet som fikk i oppgave å skyte. Da politiet sto i trappeoppgangen, oppsto det en eksplosjon som kunne merkes i hele bygningen.

Til tross for at det er bilder fra åstedet, har københavnspolitiet ikke ønsket å bekrefte eller benekte at de faktisk er på den aktuelle adressen.

I tillegg har de heller ikke ønsket å kommentere hva som ligger til grunn for at de er så massivt til stede.

Også Ekstra Bladet skriver at de har en mann på stedet, som har snakket med to vitner som sier at de ble beordret tilbake til leilighetene sine av kampkledd politi.

Flere øyenvitner har også kunnet bekrefte at det har vært et smell eller en eksplosjon. I tillegg forteller de at det ligger knust glass i trappeoppgangen.