Naken og onanerende mann skutt og drept av 76-åring på nudiststrand

26/07/2022 10:23

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En merkelig sak har funnet sted i Frankrike.

Det som skulle ha vært en fin tur på stranden endte dårlig for en 76 år gammel mann da han mistet besinnelsen og skjøt en annen strandgjenger.

Det skriver flere utenlandske medier.

Hendelsen fant sted på nudiststranden «La Mama» i Sør-Frankrike lørdag rundt klokken 10.30, da en 46 år gammel mann angivelig var litt for rørende.

Mannen, som må antas å ha vært naken, hadde ifølge vitner oppført seg truende og fornærmet en rekke mennesker på nudiststranden, akkurat som han hadde kommet rett i nærheten av kvinnelige strandgjengere, som også må antas å ha vært naken.

Da han i nærheten av en kvinnelig gjest begynte å "stimulere" seg selv, ble det imidlertid for mye for den 76 år gamle mannen, som kontaktet mannen og ba ham om å stoppe.

Foto: Presse-fotos.dk

Kontakten utviklet seg til et argument om at den 76 år gamle mannen foreslo at de to skulle bevege seg bort fra stranden slik at de ikke forstyrret de andre gjestene, men den 46 år gamle mannen var ikke interessert i det, noe som viste seg å være dødelig.

Den 76 år gamle mannen, som er jeger, valgte å hente jaktgeværet sitt og skyte den uhøflige strandgjengeren tre ganger, og ett skudd traff ham i brystet og drepte ham på stedet.

Den 76 år gamle nudisten sitter nå i varetekt og er siktet for drap mens fransk politi etterforsker saken.

Den eldre herren, hvis han blir funnet skyldig, kan se frem til mellom 15 år og livstid i fengsel.