Ny hjemmeside med seksualundervisning til 7-åringer skaper sinne blant foreldre

Den nye flamske hjemmesiden skaper nå stor debatt i Belgia.

Den nylig opprettede belgiske hjemmesiden for seksualundervisning, alleoverseks.be, har skapt stor forargelse blant foreldre in den belgiske regionen Flandern.

Grunnen er at den er ment for å lære alt fra forskellige sexstillinger til blowjob-teknikker til barn helt ned i syvårsalderen. 

Ifølge belgiske medier blir hjemmesiden kalt 'Alt om sex' anbefalt til unge mennesker via en såkalt ungdomsguide støttet av myndighetene i Flandern, og blir sendt ut til alle barne -og ungdomsskoler i regionen, skriver britiske Metro

Les også

Marias kjæreste mishandlet hennes bare 13 dager gamle sønn til døde: Nå er de begge siktet

Hjemmesiden er opprinnelig laget til 15-åringene på skolene, men den er anbefalt og vist til barn helt ned i syvårsalderen, hvilket har skapt stor debatt blant foreldre i den belgiske regionen.

Et eksempel på et bilde vist på hjemmesiden. Foto: allesoverseks.be

En av dem er Frederic Leire, som er pappa til to barn på syv og ni år. Han ble helt sjokkert, da han så hvor avslørende bildene på siden er.

- Det er jo perverst. Det er fint at det finnes en sånn side, men jeg tror ikke små barn trenger å vite hvor mange sexstillinger som finnes, og om man trenger dop for å nyte sex, sier han til Metro. 

Bilde av 'sirkel-teknikken', hvilket en far til to omtalte som pervers. Foto: allesoverseks.be

Paraplyorganisasjon Katolsk Utdannelse er også sjokkert. De mener at yngre barn skal lære mer om selve parforholdet enn om sexteknikker. Videre hevder de at det er foreldrenes oppgave å lære barn om sex.

Kultur- og ungdomsminister i regionen, Sven Gatz, er dog uenig og mener at katolikkene er snerpete:

- Jeg ønsker å snakke åpent om sex og bli kvitt all tabu som er rundt det. Og det synes jeg hjemmesiden bidrar til.

Les også

7-årig jente kom gråtende hjem fra skolen: Så oppdaget moren hva lærerne hadde gjort

Eieren av hjemmesiden, Sensoa, forsvarer seg med at hjemmesiden er beregnet til 15-åringer, men at det også er den mest informative hjemmesiden til 10-11-åringer som er nysgjerrige på sex.

Les også: Monika oppdaget mannens utroskap: Tok voldsom hevn over elskerinnen