Ny ulykke i fornøyelsespark: Tre skadd

17/08/2022 09:48

Emma Sletta

Utland
Foto: Google maps
Foto: Google maps
Det er ikke mange som ikke tenker to ganger på om de virkelig kommer ned igjen når de går opp i en berg-og dal bane. I løpet av de siste månedene har en rekke ulykker rammet fornøyelsesparker rundt om i verden.

I løpet av kort tid har en 14 år gammel jente dødd i Tivoli Friheden, en 57 år gammel kvinne død i en berg-og dal bane i Tyskland, og 31 personer skadet i Legoland Tyskland. Alt i løpet av noen få måneder.

Gäuboden folkefestival, åpnet lørdag. I 2019 hadde de 1,4 millioner besøkende, og er nest størst etter Oktoberfest i størrelse, i den tyske delstaten Bayern.

Det skriver BILD.

Den tyske delstaten Bayern har hatt 3 ulykker på 3 dager, i samme fornøyelsespark.

Tirsdag ettermiddag ble en 14 år gammel jente lettere skadet etter at et tau brakk i en fornøyelse formet som en rund ball.

Tanken er at ballen kastes direkte i luften, som holdes av to store metalltårn, forbundet med strikkgummibånd. Den 40 år gamle mannen, som satt sammen med jenta, unnslapp uskadd.

Mandag klokken 12.00 ble en 30 år gammel kvinne lettere skadd etter at hun skulle sette barnet sitt ned i en fornøyelse, da den ansatte startet den.

Søndag ble også en mann skadet, men tekniske rapporter viste at det ikke var noe galt med berg- og dal banen. Og derfor fikk den lov til å kjøre videre.