Politisjef rasende: Det kvinnen gjør med den lille hunden er umenneskelig

15/08/2022 08:24

Emma Sletta

Utland
Foto: Politiet
Foto: Politiet
Politisjefen sier han aldri har møtt et verre menneske enn Erica Black.

Det er ikke for delikate nerver når du må høre på hva en kvinne gjorde med sin lille hund.

Først gikk hun tilsynelatende bare til bassenget med hunden under armen, men kort tid etter begynte hundens kamp for livet.

Overgrepene mot den lille hunden skjedde i oktober i fjor, men det er først nå opptakene av hendelsen er offentliggjort. Den sjokkerende videoen har siden gått viralt på sosiale medier.

Videoen viser Erica Black som kaster kjæledyret sitt som heter Sadie i et basseng, skyver hunden under vann, hvorpå den desperat kjemper for livet.

Når Sadie tilsynelatende drukner, trekker Erica hunden ut av vannet og slår den livløse kroppen i bakken totalt fire ganger.

Den lokale sheriffen sa at i sin estimering er Erica Black en av de mest avskyelige menneskene han noen gang har blitt kjent med, og at videoen er en av de skumleste tingene han har sett i sitt liv.

"Det er et spesielt sted i helvete for denne kvinnen. Inntil hun kommer dit, kommer hun til å råtne i fengselet vårt," sier sheriffen til et lokalt mediehus.

Politiet har også sagt at Black har blitt dømt for grove overgrep tidligere. Hun har blant annet knivstukket en 68 år gammel mann to ganger med kniv.