Raser over prins Christian

21/04/2022 07:52

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det var mange som var misfornøyde med den unge danske prinsens handlinger i helgen.

Medlemmene av den danske kongefamilien er ofte inne for å se på sport i Danmark. Selv Hennes Majestet, dronning Margrethe har ofte vært og heiet på Danmark - spesielt når de har gjort det bra i håndball.

Når det gjelder fotballbanen, er det vanligvis kronprins Frederik du ser til stede, men i helgen var sønnen hans prins Christian også å finne.

Han var sammen med en rekke kamerater, og det gikk ikke ubemerket hen.

Det er imidlertid ikke på grunn av hans tilstedeværelse i Parken, men det faktum at han hadde på seg et FCK-skjerf (FC København).

Twitter-bruker Morten mener det var tankeløst av prins Christian at han hadde tatt på seg et klubb skjerf og dermed viste hvem han holder med.

Mens Morten var relativt rolig med sine ord, var dette ikke tilfelle med mange andre brukere av Twitter.

– Jeg er ikke så bekymret for at prins Christian er pse-fan (Parken Sport and Entertainment). Han er ung, dum og hjernen er ennå ikke fullt utviklet. Det kan unnskyldes. skriver Lean, mens Martin Hjort mener kongefamilien bør avskaffes.

Imidlertid er det også mange på Twitter som støtter den unge prinsen.

– Prins Christian må være fan av det fotballaget han vil. Det er det ikke lenger, som det en gang var, sier Søren, mens Teis følger etter:

– Det er superkult at prins Christian er FCK-fan. Måtte flere kjendiser /publikum tørre å holde seg til en klubb, og bekjenne det. Men når du ser reaksjonen, forstår du virkelig at de fleste ikke vil bry seg. Øv.