Rystet kvinne: Gynekologen ville ikke se på testiklene mine

14/09/2022 12:51

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En 32 år gammel transkjønnet kvinne er veldig misfornøyd med at hun ble avvist av gynekologen fordi hun har mannlige kjønnsorganer.

32 år gamle Jessica Yaniv, fra Vancouver, Canada, har nylig funnet ut at det ikke er veldig lett å være transkjønn. Hun ble født med mannlige kjønnsorganer, som hun fortsatt har, men hun både føler og lever som en kvinne.

I november opplevde imidlertid den 32 år gamle kvinnen at hun ble «diskriminert» da hun ønsket å bestille time for en voksøkt. Jessica Yaniv ville ha gjort en såkalt brasiliansk bikini voksing, hvor kvinner har håret fjernet på de mest intime stedene.

Imidlertid ble hun avvist av alle de ansatte, og forklarte at de ikke var opplært til å fjerne hår på mannlige kjønnsorganer.

Det skulle imidlertid ikke være siste gang Jessica Yaniv opplevde avvisning på grunn av kjønnsorganene sine, fordi det også skjedde da hun ville ha besøkt gynekologen.

Den 32 år gamle kvinnen skrev på Twitter, hvor hun ikke har mindre enn 140.000 følgere, at hun ble henvist til en gynekolog, men at de nektet å akseptere henne.

"En gynekolog jeg ble henvist til fortalte meg virkelig at de ikke behandler transkjønnede pasienter," skriver hun.

"Jeg er sjokkert, forvirret og såret," sier Jessica Yaniv, som spør sine mange følgere om de har råd til det, og om det til og med er lovlig.

Den 32 år gamle kvinnen skriver også at hun vil saksøke gynekologen, samt saksøke selskapet der de nektet å dyrke sine mannlige kjønnsorganer. Det søksmålet endte imidlertid ikke positivt for Jessica Yaniv, som endte opp med å miste det.