Sånn kan du få en "gratis" pizza

21/04/2022 11:40

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En video på Facebook avslører hvordan du får en "gratis" pizzaskive.

Pizza og gratis ting er både noe de aller fleste elsker, og gratis pizza må derfor sies å være noe av det beste du kan få.

Imidlertid går få mennesker og deler ut gratis pizza, og derfor er det bra at påvirker arron crascall har delt en video på Facebook, hvor du kan se et bredt spekter av 'lifehacks'; blant annet hvordan du får en "gratis" pizzaskive.

Trikset fungerer hvis du må hente pizza til noen, jobbe for en pizzeria eller for eksempel levere pizza ut.

Du kan ikke få tak i en hel gratis pizza, men hvis du er i besittelse av en pizza som andre har betalt for, kan du få et fint stykke uten at noen andre legger merke til det, og det er derfor også et flott triks for filmkveld hvis du vil sikre litt ekstra pizza,  uten at andre la merke til det.

Trikset forklares og utføres på to forskjellige måter 35 sekunder og to minutter og 50 sekunder inn i videoen, som kan ses her:

Her er et stykke av pizzaen avskåret, som du deretter kan spise i hemmelighet, på en veldig spesifikk måte, noe som betyr at etterpå kan du "montere" pizzaen igjen, uten at du kan se at den har blitt spist.

I tillegg har videoen også triks om hvordan du holder gresset i hagen grønn (00:50), hvordan skjule øl fra for eksempel foreldrene dine (01:40), hvordan du får en ekstra pose på flyet eller snacks inn i kinoen (01:50), og hvordan du smugler en flaske brennevin inn i en festival eller en konsert (02:20).

 

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.