Sinnssyk avhengighet: Drakk 220 000 bokser Pepsi

20/06/2022 08:25

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mann med en gal avhengighet har drukket et uvanlig høyt antall bokser Pepsi.

Selv om mange kanskje føler at de drikker mye brus, er det neppe et forbruk som kan holde stikk med Andy Curries.

Den 41 år gamle Waliser har drukket 30 bokser Pepsi (dvs. 10 liter) hver eneste dag i 20 år.

 Det skriver Ladbible.

Dette betyr at Andy har drukket nærmere 220.000 bokser med de brune dråpene de siste to tiårene, og han har konsumert nesten åtte tonn sukker tilsvarende syv millioner sukkerbiter.

"Jeg har alltid elsket smaken av kald Pepsi. Ingenting kunne slå det, og jeg ble bare tatt," sa waliseren, og forklarte at det var en spesiell grunn til at han drikker colaen med sukker.

"Jeg jobber om natten, så jeg har alltid likt ‘sukkerrushet’ som holder meg gående. Jeg drikker fire eller fem to-liters flasker Pepsi hver dag. Fordi jeg jobber i Tesco [Ed. American supermarket], kan jeg bare kjøpe det [Ed. Pepsien] rett etter jobb og ta det med hjem," forklarte Andy.

"Det har kostet meg en formue [...]," har han også uttalt, og forklarer at han bruker omtrent £ 20 (175 kroner) på Pepsi hver dag.

"Jeg kunne ha kjøpt en bil hvert eneste år for hvor mye [penger] jeg har brukt på Pepsi," sa han, og forklarte at han har følt seg avhengig av de brune dråpene.

"Jeg måtte bare få det, så snart jeg våknet, ville jeg gå til kjøleskapet og helle et stort glass Pepsi opp for meg selv [...]," sa han.

Fortsatte til tross for diabetes

For noen år siden ble Andy diagnostisert med diabetes, men fortsatte å drikke sin favorittbrus.

Det var ikke før han fikk hjelp av David Kulmurry, en terapiist og hypnotist, at han var i stand til å stoppe.

"David møtte meg på nettet og hypnotiserte meg i omtrent 40 minutter. Jeg vet ikke hva han sa, men etterpå ville jeg bare ikke drikke det [Ed. Pepsi] lenger," forklarte Andy, og utdypet at han har hatt to bokser Pepsi i kjøleskapet i to måneder uten å berøre dem.