Søppelmann merker noe mystisk: Kan ha reddet eldre kvinnes liv

28/07/2022 08:47

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Da søppelmannen Jake Bland kjørte sin normale rute, var det et visst hus som fanget oppmerksomheten hans.

Hometown Hauling er et selskap som bryr seg om sine kunder.

Derfor kunne ikke operasjonsleder Jake Bland annet enn å legge merke til at noe var galt med et av husene han kjørte forbi under søppelruten.

Hans instinkter tjente ham godt - og han kan ha reddet hennes liv!

Den 90 år gamle kvinnen, som bor der og bare er kjent som "Mrs. W.", hadde ikke lagt søppelkassen sin ut på fortauet i mer enn to uker.

Så Jake ba selskapets kontorist Bernice Arthur om å gi mer informasjon.

De fant ut at hun var redd for å handle som følge av koronaviruset, som hun ikke hadde noen nær familie eller venner som kunne handle for henne.

Hun var redd for å forlate huset, og hun gikk tom for mat, og derfor hadde hun knapt kastet noe ut i ukene Hometown Hauling hadde kjørt forbi.

Foto: Privat

Men heldigvis var Hometown Hauling klar til å hjelpe.

– Hun har ingen familie, ingen, forklarte Bernice, ifølge Inspire More, før hun la til at hun fortalte den 90 år gamle kvinnen at hun nå har en familie i seg.

Jake hjalp ikke bare kvinnen med å lage en handleliste, men han handlet alt i seg selv, samt leverte varene med henne - og det var på selskapets bekostning.

Jake og Bernice er begge helter fordi de gjorde alt for å få det hun trengte. Men de sier at de bare er glade for å kunne hjelpe.

– Hadde vi ikke fått kontakt med henne, hadde hun ikke tatt kontakt med noen. Det lærte meg å alltid se til folk, selv om de ikke ser ut til å trenge det. Legg noe på verandaen deres slik at de vet at du tenker på dem.