Stjerne vitnet brutalt drap: Nå er broren hovedmistenkt

18/08/2022 13:37

Emma

Utland
Skjermbilde / Foto: CNN/Youtube
Skjermbilde / Foto: CNN/Youtube
En forferdelig tragedie skjedde lørdag i Dallas.

Her ble den 43 år gamle ungdomstreneren Michael Hickmon plutselig skutt under en treningskamp mellom barna han trente og et annet lag.

Det skriver Washington Post.

Hickmon, en amerikansk fotballtrener, ble kjørt til sykehuset etter å ha blitt truffet, men livet hans sto ikke til å reddes og han gikk bort.

En av dem som var til stede under den tragiske episoden, som til og med ble filmet på en telefon, var tidligere NFL-stjerne og Super Bowl-vinner Aqib Talib. Han er en av trenerne til North Dallas United Bobcats som møtte Hickmons tropp.

"Han var til stede da denne forferdelige hendelsen fant sted, og han er veldig knust over at en person har mistet livet. Han ønsker å sende sine dypeste kondolanser til offerets familie og til de som var vitne til tragedien," sier hans advokat Frank Perez i en uttalelse.

En video av hendelsen viser hvordan kamper plutselig bryter ut på banen. Plutselig høres et skudd, kameraet filmer i bakken i flere sekunder, og deretter fokuserer det på en gruppe mennesker som står samlet rundt en person som ligger ned.

Se videoen nederst i artikkelen.

Øyenvitner forteller til New York Post hvordan det oppsto en oppstyr mellom trenerne til de to ungdomslagene, og at Aqib Talib, som ifølge dem hadde hvite sko og hatt, var personen som startet slagsmålet fordi han var misfornøyd med en ransakingsordre.

Han skal ha slått til mot Michael Hickmon, som senere forsøkte å forsvare seg.

Og det var her gjerningsmannen trakk en pistol og trakk av. Først rømte han fra åstedet, men han meldte seg senere til politiet, som nå har ham som hovedmistenkt.

Aqib Talibs bror, Yaqub Talib, er arrestert for drap, men politiet etterforsker fortsatt saken, og det er ennå ikke kjent om han vil bli siktet for ytterligere anklager.

Dette er ikke første gang Aqib Talib har vært involvert i en skyteepisode. Tilbake i 2016 ble han innlagt på sykehus som følge av å bli skutt i høyre underben under et besøk på en nattklubb.