Timothy har autisme: En dag kommer han hjem med noe som får moren til å gråte

Foto: Privat

Timothy har autisme, og det har satt en stopper for ham å delta på arrangementer, men en klassekamerats mor kom opp med en strålende idé.

Tricia Kleins sønn, Timothy, ble diagnostisert med autisme da han var to år gammel. En diagnose som byr på mange utfordringer i hverdagen.

Les også

Europeisk by bytter navn

Timothy har for eksempel vanskelig for å håndtere situasjoner der det er flere mennesker til stede. Dette har betydd at det er vanskelig for gutten å delta på bursdager der det er mange barn og pågår.

En dag mottok Tricia et spesielt brev. Det ble skrevet av moren til en klassekamerat av Timoteus, og det brevet gjorde et stort inntrykk.

"Carter sitter med Timothy på skolen, han snakker alltid om ham her hjemme. Jeg håper virkelig han kan komme. Vi skal leie et hoppeslott hvor vi kan feste en liten sklie helt ned til bunnen. Vi vil også ha vannballonger og vannpistoler. Timoteus kan komme tidligere på dagen hvis det blir for mye med hele klassen. Hvis vi hører fra deg, kan vi få det til å fungere."

Foto: Facebook

Invitasjonen fikk Tricia til å gråte. For henne var omsorgen alt. 

Det skriver Sosialnytt.

Moren som skrev dette brevet er et forbilde for oss alle, og hennes gjennomtenkte invitasjon fortjener oppmerksomhet. Vi leser ofte historier om barn som ikke er invitert til bursdagsfest. Tricia delte invitasjonen på sin Facebook.

Les også

Martin hjelper andre i nød: "Jeg tør å spørre om noen trenger hjelp"