Ung jente rystet over innpakning: Ser du hva hun kjøpte?

12/08/2020 12:00

Emma

Utland
Det var mye skam i øynene til 19 år gamle Holly-Ann Powell da hun mottok en pakke hun hadde bestilt fra Wish. Pakken var langt fra så diskret som hun hadde håpet.

Da 19 år gamle Holly-Ann Powell rullet gjennom det store utvalget av billige ting på nettstedet Wish, valgte hun å kjøpe noe som ville glede henne selv. Derfor kjøpte hun en dildo for 58 kroner.

Etter kjøpet ventet hun spent på at hennes "lille" deilige pakke skulle dukke opp, men da den endelig kom, ble hun virkelig sjokkert. Pakken var på ingen måte diskret innpakket, faktisk ble den pakket så tett at det var veldig klart å se hva den 19 år gamle jenta hadde kjøpt.

 

Holly-Ann Powell var ikke i tvil om at den kvinnelige postmannen visste hva som var inne i pakken som hun skulle presentere. Hun holdt på pakken helt ned til testiklene, og holdt den nesten som et sverd da hun ga den 19 år gamle jenta pakken sin.

"Det verste med det hele var at hun holdt rundt testiklene og det var ingen tvil om at det var en dildo i pakken. Hun holdt det som et sverd da hun ga pakken til meg," Holly-Ann sier, ifølge Mirror.

"Hun visste definitivt hva det var, og jeg ville bare at jorden skulle falde sammen under meg," sier den unge kvinnen.

Må bruke utstyret til sitt arbeid

Den 19 år gamle briten følte seg tvunget til å dele sin erfaring på sosiale medier for å advare andre mot å kjøpe sexleketøy fra steder som Wish, hvor det kanskje ikke pakkes inn så diskret.

Kvinnen er eier av mange forskjellige leker, og hun sammenlignet det siste kjøpet til et tidligere kjøp hvor det var veldig diskret. Her kom dildoen hennes i en liten boks slik at ingen kunne finne ut hva som var i den.

Men kjøpet på Wish var hennes første, og den siste, etter at hun hadde hørt fra venninnene at du kunne finne virkelig billige ting på nettsiden. Billig var nøkkelordet som Holly-Ann trengte da hun trenger alle sexleketøy for sitt arbeid.

Hun legger ikke skjul på at hun gjør noe frekk modelleringsarbeid på daglig basis.

«Når jeg gjør det arbeidet jeg har på nettet, må du ha leker og rekvisitter. Jeg begynte å tenke at lekene kan bli ganske dyre, spesielt i fysiske butikker,» sier kvinnen, som fikk råd fra venninnene sine.

«Noen av jentene spurte da om jeg hadde prøvd Wish? For en 15 centimeter dildo med stor omkrets kan koste så mye som 500 kr. Jeg fant denne dildoen for 58 kroner, det så akkurat ut som de dyre, så jeg tenkte, hva er det verste som kan skje?""

Det fant hun deretter ut da hun mottok pakken fra den eldre kvinnelige postmannen.

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.