Ung kvinne forsvant sporløst: Så oppdaget familien en illevarslende video

11/08/2022 12:15

Anniken Hauge

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En ung kvinne forsvant sporløst tidligere denne måneder, kort tid etter hun hadde delt en skremmende video på Facebook.

En ung kvinne fra den amerikanske staten Michigan har vært sporløst forsvunnet siden 8. desember.

De seneste livstegnene fra 26-årige Jessica Lynn Andress var en video som hun streamet live på Facebook fra en ukjent manns bil og et avbrutt anrop til politiet.

Det skriver New York Post.

Torsdag 8. desember skal Jessica Lynn Andress ha gått på bussen mot Detroit for å møe en mann hun hadde møtt på internett.

Fredag morgen meldte faren James Andress Sr. datteren sin savnet, fordi hun ikke hadde kommet hjem igjen. 

I videoen kan man skimte en mann i en rød skjorte som sitter bak rattet, mens Jessica Lynn Andress sitter i bilens passasjersete. Det vites ikke om føreren var den mannen hun skulle møte.

Jessica Lynn Andress’ onkel delte videoen på Facebook, men kort tid etter ble den angivelig fjernet fra det populære sosiale mediet. Kort tid etter den unge kvinnen delte videoen, ringte hun til politiet:

- Vi ble ranet. Klærne mine, pengene mine, mobilen min, sa Jessica Lynn Andress ifølge Detroit Free Press til politiet, før hun la på.

Siden dette anropet har det ifølge myndighetene ikke været noen livstegn fra den unge kvinnen.

Jessica Lynn Andress’ onkel Larry McQuiston ber om hjelp på Facebook til å finne niesen hans:

- Vi er nødt til å finne ut hvem mannen i denne videoen er, og hvor hun kanskje kan være. Hun forventes å være i fare, skriver Larry McQuiston på Facebook.

For knapt en måned siden forsvant 24-årige Sydney Loofe fra Nebraska sporløst, etter hun ifølge familien hadde vært på date med en person som hun hadde møtt på internett.

Rett før daten skal Sydney Loofe ha sendt en melding til en venninne og fortalt hvordan hun hadde vært på date med kvinnen kvelden før og skulle ut igjen samme kveld.

Hun delte dessuten en selfie av seg selv til vennene på Snapchat kort tid før daten med ordene: 

- Klar for date.

Dagen etter møtte ikke Sydney Loofe opp på jobb, og familien ble bekymret over de mistenkelige omstendighetene. De fryktet at den unge kvinnen hadde blitt bekymret.

Et par uker senere ble Sydney Loofe funnet død, da politimenn undersøkte et gennemsøgte en villmark i nærheten av huset hennes. Funnet ble bekreftet av familien hennes, som satte ord på deres sorg i en skriftlig uttalelse:

- Det er med tungt hjerte vi deler denne nye oppdateringen med dere alle. Må Gud gi deg evig hvile. Vi elsker deg, Sydney.

Sydney Loofes date Bailey Boswell er blitt arresteret i forbindelse med andre forhold, men politiet skulle ha gitt uttrykk for at hun også er i søkelyset i saken om Sydney Loofe.