Ung mann ber kvinnen om å få den gråtende babyen til å «holde kjeft»: Så setter faren ham på plass

09/12/2022 08:48

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Å være mor til et spedbarn kan være litt av en munnfull. Babyer gråter, de kan lage mye støy, og deres oppførsel kan være vanskelig å håndtere, og i noen tilfeller blir det ikke bedre med alderen. Lucy Hatami vet alt om det.

Babyer våkner ofte veldig tidlig. Det kan være lange morgener, noe som var tilfelle for Lucy Hatami.

Hun ønsket å komme seg ut av huset for å få litt frokost, men ifølge hennes virale Facebook-innlegg hadde en 20 år gammel gutt ved nabobordet ingen forståelse for babyens gråt. Heldigvis kom en medforelder henne til unnsetning.

Hun bestilte nettopp frokost på en restaurant med sin gråtende baby da en ung mann kom opp til bordet og sa: "Jeg skulle ønske du kunne få den tingen til å holde kjeft!"

Før en sjokkert Lucy å svare, skyndte guttens far seg opp. Han var på ingen måte fornøyd med sønnens respektløse holdning.

Han tok tak i sønnen og forklarte at det definitivt ikke var en seng med roser da han selv var baby.

"Slutt å være en drittsekk, gå bort dit og be om unnskyldning til henne, og tilby å hente frokosten hennes da hun tydelig har hendene fulle!" Faren sa til sønnen.

Den unge mannen gjorde motvillig som faren krevde, og dermed ble Lucy Hatamis dag betydelig forbedret da hun ble servert både frokost og en unnskyldning fra en ung mann som tydeligvis ikke visste at det ikke alltid er lett å få barn.

Lucy er overrasket over at innlegget hennes har blitt delt så mye.

"Jeg trodde ærlig talt ikke at det ville gå så viralt som det er." Sier hun, ifølge Sosialnytt.