Ville hjelpe med å bære boblebadet inn i hagen: Det skulle han aldri ha gjort

28/06/2022 12:45

Emma Sletta

Utland
Foto: Champion News
Foto: Champion News
Det gikk ikke som forventet.

Darren hadde gledet seg til å motta sitt nye boblebad til hagen. Da det endelig skulle leveres, valgte den 49 år gamle salgssjefen fra Hertfordshire å hjelpe til med å bære badet inn i hagen.

Han skulle aldri ha gjort det. Under heisen hørte Darren plutselig en 'pop' etterfulgt av stor smerte. Det var begge biceps som hadde spratt ut.

Derfor saksøker Darren nå Bedfordshire Hot Tubs for £ 200 000 - 1,7 millioner kroner fordi han tror transportøren mistet boblebadet uten forvarsel, noe som forårsaker skaden på Darrens armer.

Bedfordshire Hot Tubs advokater tror ikke Darrens påstand er akseptabel.

«Han hjalp tiltaltes ansatte med å senke boblebadet fra vognen, og da det var omtrent 15 tommer fra bakken, slapp tiltaltes ansatte grepet på boblebadet for å la det falle til bakken,» sa en av Darrens advokater, ifølgeMetro.

Men ingen av tiltaltes ansatte informerte Mr Berryman om at de ville gi slipp på boblebadet, og han satt igjen med full vekt på boblebadet på hendene og bøyde albuer. Han hørte en poplyd og fikk smerter i begge armene. Det ble senere funnet at han hadde fått et distalt brudd i biceps i begge armene på sykehuset.

Kritikken fra Darrens advokater er at Darren ikke ble advart om risikoen som kunne være forbundet med å hjelpe til med lossing av badet.

Men selskapets forsvarsadvokater er uenige og sier:

"Det gis ingen innrømmelser om årsakssammenheng, art eller omfang av fordringshaverens påståtte personskade, tap og skade."

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.