2 år gammel gutt blir kvalt: Så kommer hjelpen fra uventet hold, og redder livet hans

14/07/2023 14:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Politiet Niederfranken
Foto: Politiet Niederfranken
Den helt fortvilte unge moren trodde hun skulle miste sønnen sin, men det endte heldigvis ikke slik.

De dramatiske hendelsene fant sted tirsdag morgen, i Schweinfurt i Niederfranken. En talsmann for politiet beskrev onsdag hva som egentlig hadde skjedd.

Ifølge uttalelsen hørte innbyggerne i distriktet Deutschhof den 36 år gamle moren desperat rope om hjelp rundt klokken 09.30. Da politiet kom til leiligheten, overlot kvinnen, som ifølge talsmannen var helt opprørt, barnet sitt til de to betjentene.

Gutten pustet ikke og var allerede i ferd med å bli blå. Politibetjentene nølte ikke og begynte umiddelbart å gi førstehjelp.

Som talsmannen sa, løsnet et "fremmedlegeme", som ikke kunne defineres nærmere først, fra den lilles hals. Så begynte pusten hans igjen, og han kom seg sakte.

Fremmedlegemet var et stykke pannekake. Moren hadde bakt dem til ham, og han ble kvalt av et større bitt.

Som akuttlegen som ankom kort tid etterpå bekreftet, hadde politibetjentenes raske inngripen reddet gutten fra alvorlige følgeskader og mest sannsynlig reddet livet hans.

Barnet ble deretter tatt til intensivavdelingen på et nærliggende sykehus for observasjon. Moren, som var i sjokk, fikk også legehjelp.

Det skriver Tag24.

Ifølge talsmannen besøkte de to politibetjentene toåringen sykehuset neste morgen og ga ham en bamse.

Så den lille har det bra. Men bare i tilfelle, må han bli på sykehuset i noen dager til. Ifølge legene er heldigvis ikke følgeskader å regne med.

Foto: Politiet Niederfranken