8 kjærestepar som er dømt til å mislykkes ifølge stjernetegnene deres

06/11/2017 17:00

Anniken Hauge

Viralt
Disse åtte sammensetningene av stjernetegn vil sannsynligvis aldri få forholdet til å fungere.

Det kan være litt av en utfordring å finne en partner som man passer ordentlig godt sammen med. Men hvis du bruker ekskluderingsmetoden, så er det kanskje hjlep å hente hos stjernene.

Underholdningssiden Elite Daily har nemlig funnet åtte matcher mellom stjernetegn, som umiddelbart ser ut til å være dømt til å mislykkes.

Jomfruen og fisken.
Fisken og jomfruen blir dratt mot hverandre som to magneter, og fascineres av karaktertrekk hos den andre, som de ikke selv har. Jomfruen er en praktisk perfeksjonist og ofte ganske kritisk anlagt. Fisken er mer følsom, følger strømmen og har et muntert sinn. Det er grunnlag for et supert vennskap, da tegnene kan lære mye av hverandre. Men i et parforhold vil jomfruens perfeksjonisme og fiskens ubesluttsomhet drive motparten til vanvidd. 

Væren og skorpionen.
Disse to stjernetegnene danner en farlig mix sammen. Det skyldes at de begge er blant de mest intense stjernetegnene. I starten kan skorpionen og væren knytte nære bånd med vill sex og stor lidenskap. Men med tiden vil de slite hverandre ut både mentalt og følelsesmessig, med den dominerende natur som kjennetegner begge to. 

Krepsen og tvillingen.
Tvillingen og krepsen har flere ting til felles enn man kanskje skulle tro. Begge stjernetegnene har store humørsvingninger, og kan finne sterkt samhold i denne egenskapen. Den reserverte krepsen blir tiltrukket av den utadvendte tvillingens evne til å snakke med alle. På sikt er tegnenes verdier dog for forskjellige til at et parforhold mellom de to vil fungere.

Løven og tyren.
Vanligvis er det en positiv ting for et parforhold når to stjernetegn har noe til felles. Men det gjør seg ikke gjeldene når det handler om tyren og løven. De har begge en sterk vilje og et stort ønske om å dominere, hvilket vil føre til sammenstøt mellom dem. Det er heller ingen klar tiltrekning mellom de to tegnene. Men hvis de allikevel finnes sammen, vil de sannsynligvis ha et forhold som er preget av både kalde og varme følelser.

Skytten og steinbukken.
Den positive skytten elsker forandring og variasjon, mens steinbukken har en tendens til å være strukturert og mer negativ av natur. Derfor kan det oppstå en umiddelbar tiltrekning mellom de to motsetningene, men forholdet vil neppe holde på sikt. Steinbukkens reserverte natur vil nemlig ikke gå overns med skyttens behov for å oppleve nye ting hele tiden.

Vannmanden og skorpionen.
Skorpionen og vannmanden er begge stjernetegn med sterke meninger og en stor selvstendighet. Men til tross for denne likheten, vil vannmannen se på skorpionens sensuelle side som noe negativt. En umiddelbar tiltrekning gjennom intellektuell samtale, vil bli avløst av uoverensstemmelse mellom vannmannens krav om frihet til alle og skorpionens omsorg for noen få utvalgte.

Vekten og krepsen.
I starten vil disse to stjernetegnene bli dratt mot hverandre på grunn av begges søken etter balanse, fred og harmoni. Vekten er ubekymret og har en sofistikert holdning, som den sjenerte krepsen verdsetter. På sikt har krepsen dog behov for en følelsesmessig forbindelse, mens vekten verdsetter mental forbindelse høyere. Vekten forstår ikke krepsens følelsesladde oppførsel og blir konstant frustrert over den.

Fisken og tvillingen.
Fisken og tvillingen utgjør en interessant match ved første øyekast. De er begge muntre og lekne av natur, men det er det eneste de to har til felles. Hvis disse to stjernetegnene finner sammen i et parforhold, vil det uunngåelig oppstå tillitsproblemer. Tvillingen er et veldig rasjonelt stjernetegn, mens fisken er mer emosjonell.

6 stjernetegn som ALDRI bør flytte sammen