8 ting alle kvinner har løyet om

07/11/2017 15:00

Anniken Hauge

Viralt
Hva lyver du om? Disse åtte punktene kan sannsynligvis alle kvinner nikke gjenkjennende til.

Det finnes sikkert mange kvinner som ikke ønsker at denne artikkelen får altfor mye fokus. 

Det skyldes sannsynligvis at de i stor grad kjenner seg igjen i listen åtte løgner, som trolig er sagt en eller flere ganger av stort sett alle kvinner.

Oftest er det snakk om uskyldige, hvite løgner som gjør hverdagen litt lettere, men noen ganger blir strikken dratt vel langt når det blir fortalt en løgn eller to til kjæresten, venninnene eller familien. 

Men hva med deg? Kjenner du deg igjen i noen av de åtte punktene?

1. ‘Jeg er på vei’: Om man er den punktlige typen - eller om man alltid er fem minutter for sent ute - så har alle kvinner sannsynligbis løyet om når de er på vei. For når den utålmodige venninnen eller kjæresten i den andre enden av røret spør hvor du blir av, så er det lettere å bare svare at man er på vei, selv om man egentlig akkurat kom ut av dusjen.

2. ‘Det var veldig bra’: Man skal være forsiktig med å spørre etter respons på egen prestasjon i senga, for det er en risiko for at de seksuelle utskeielsene ikke var like bra for alle involverte. Av samme grunn har de fleste kvinner av ren og skjær høflighet prøvd å pynte litt på sannheten så ikke kjæresten blir altfor skuffet. 

3. ‘Jeg sier det ikke til noen’: Når venninnen din forteller en helt sykt spennende hemmelighet, så kan det vaære vanskelig å ikke si det til noen. Derfor kan nok de fleste kvinner kjenne seg igjen i å ha plumpet ut med noe de egentlig ikke skulle si. Også selv om de lovet at hemmeligheten ikke ville komme videre.

4. ‘Nei, det er ikke noe i veien’: Evnen som tankeleser er fortsatt ikke-eksisterende for mange menn - til stor irritasjon for deres bedre halvdel, som ikke fatter og begriper hvorfor han ikke klarer å ta et hint etter alle disse årene. Derfor er løgnen; ‘Nei, det er ikke noe i veien’, blitt sagt minst én gang i alle parforhold, og utrolig nok vet fortsatt ikke mange menn at det som oftest betyr det stikk motsatte.

5. ‘Jeg veier cirka... ’ Vekt er et ømtålelig punkt for både menn og kvinner, men tradisjonelt har det spesielt vært kvinner som har fått kjenne på samfunnets kroppsidealer, og måttet bekymre seg over tallet på vekten. Av samme grunn har de fleste kvinner løyet om hva de egentlig veier – enten overfor venner, kjæreste eller legen.

6. ‘Den nye frisyren er kjempefin til deg’: Det kan være vanskelig å være ærlig - selv om det er til din beste venninne. Derfor har mange kvnner tydd til en liten løgn, når er venninne har kjøpt forferdelige sko eller fått en merkelig frisyre, og spurt deg hva du synes om det - sånn helt ærlig.

7. ‘Ja, jeg både løper og trener styrke’: I dag forventes det nærmest at alle trener regelmessig og pleier kroppen rikelig, og derfor kan det være litt vanskelig å innrømme at den eneste løpeturen man får er til bussen. Vårt treningsfikserte samfunn har drevet mange kvinner til vanvidd, og også en hvit løgn i ny og ne om hvor mye man faktisk trener.

8. ‘Jeg liker ikke veltrente menn’: Selv om det sannsynligvis er de færreste kvinner som tenner på bodybuilder-typer, så blir det ofte løyet litt når kvinner forteller kjæresten sin at pappa-kroppen deres er det mest sexy de kan forestille seg. For en trent overarm, et sixpack og brystkasse som en gresk statue vil sannsynligvis alltid kunne gjøre en kvinne litt mo i knærne.

Forskere: Disse 6 små tingene er tegn på ekte kjærlighet