8 ting menn sier hvis de virkelig liker deg

07/12/2017 13:45

Anniken Hauge

Viralt
Fremtidstanker, kallenavn og snakk om store følelser. Her er åtte tegn på at han er helt gal etter deg.

Det er ikke alltid lett å bli klok på hva som foregår oppe i hodet hans. Er han egentlig interessert i et forhold med deg, eller er du ikke en del av fremtidsplanene hans?

Kanskje det er hjelp å hente hvis du biter merke i de tingene han sier til deg. Underholdningssiden Yourtango har samlet en rekke ting menn sannsynligvis bare sier hvis de liker deg veldig godt.

1. Det fikk meg til å tenke på deg.
Hvis du popper opp i hodet hans i tide og utide, så er det sannsynligvis et veldig godt tegn. Spesielt hvis han forbinder deg med ting som han kommer over i hverdagen. Hvis han ikke liker deg godt, så vil du heller ikke være i tankene hans.

2. Jeg snakket akkurat med mamma... 
Hvis han nevner mennesker som står han nær, er det et tegn på tillit. Hvis han snakker om vennene sine og forteller ting om familien sin, så er det sannsynligvis tegn på at han tar relasjonen deres seriøst. Når han involverer deg i privatlivet sitt, så tør han åpenbart å være sårbar overfor deg.

3. Jeg er skikkelig trist/sint/bekymret.
Hvis han åpnet erkjenner overfor deg at humøret hans er annet enn bare ok, er han sannsynligvis ganske komfortabel i ditt selskap. Det er et godt tegn at han viser deg en åpenhet og en sårbarhet som han ikke gjør ellers. 

4. Jeg savner deg.
Hvis en fyr sier at han savner deg, så ligger det virkelig noe i det. De færreste menn kaster ut kjærlighetserklæringer og åpne erkjennelser med mindre de virkelig setter pris på å ha deg i livet sitt.

5. Han gir deg et kjælenavn.
Det er ikke så nøye akkurat hva han kaller deg. Hvis han kjærlig kaller deg noe annet enn det du faktisk heter, er det et tegn på ømhet og hengivenhet fra hans side.

6. Jeg kan hjelpe deg.
Det er kanskje en generalisering. Men det er noe med menn som liker å hjelpe kvinner som har behov for det. Han elsker å føle at han bidrar med noe for deg. Derfor er det verdt å vurdere om du skal be om hjelp fra han av og til, selv om du nødvendigvis ikke har behov for det.

7. Hvordan var din dag?
Hvis han spør deg om du har hatt en fin dag, viser det at han oppriktig er interessert i ditt ve og vel. Han vil gjerne høre om dagen din, og de tingene som opptar deg i hverdagen.

8. Neste år skal vi..
Hvis en mann involverer deg i planene sine for fremtiden, er det et tydelig tegn på at han er veldig glad i deg.

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.