Advokat med frekk åpenbaring: Midt i møtet oppfylte han fantasien min

21/10/2022 11:48

Emma

Viralt
Amanda, en advokat, har avslørt at hun midt i et møte fikk oppfylt en slem fantasi av en av hennes klienter.

En advokat hevder at en av hennes mannlige klienter oppfylte en slem fantasi som hun lenge har hatt. Midt i et av møtene deres «gikk han ned» på henne.

Amanda Mendes har delt historien selv, noe hun har gjort i en video på det sosiale mediet TikTok. Hun delte en video der hun forteller om hendelsen.

Det skriver Daily Star.

Det har derfor vist seg at det ikke bare var hjernen hennes som var på jobb da hun og den mannlige klienten møttes.

I videoen, som har fått tusenvis av visninger på kort tid, har Amanda delt hvordan det som burde vært et faglig møte raskt utviklet seg til noe helt annet.

Du ser henne først skrive noe på en hvit tavle, så gisper hun og forklarer: "Meg, hver gang jeg husker at klienten min gikk ned på meg midt i et møte."

I den virale videoen har Amanda på seg en profesjonell og elegant kjole som passer hennes blonde hår veldig bra. Videre blir hun sett se fra side til side med hånden til munnen etter at hun har avslørt hemmeligheten sin.

Hun valgte å ikke gå i detalj om hva som faktisk skjedde, men tilsynelatende er det noe som har gjort et visst inntrykk på henne.

"De tingene han gjorde ..." sier hun.

Og det tyder også på at hun før det hadde tenkt at «en avtale» med den mannlige klienten ikke ville være noe hun ville takke nei til før det skjedde.

I teksten til videoen uttrykker hun også at det er en fantasi hun har hatt som nå er oppfylt.

I kommentarfeltet er det flere seere som har kommentert - og det er til og med andre som har avslørt at de har hatt lignende opplevelser.

"Du bør elske lunsjmøtene dine," sa en bruker, mens en annen skrev: "Forhåpentligvis var det senere på dagen."

En kvinne ved navn Sisi har også avslørt at hun har opplevd noe lignende, men det var tatovøren hennes som "gikk ned" på henne mens hun ble tatovert.

– Det var samtykke, og jeg tok ned historien fordi folk sa at han overfalt meg og jeg ville ikke ha at han skal komme i problemer, lød det dog også fra Sisi.