Anna sperret opp øynene da hun så regningen: - Jeg har aldri opplevd noe så uforskammet

13/12/2017

Anniken Hauge

Viralt
Ikke alle restauranter klarer å gi service. Tre jenter fra Edinburgh drar i hvert aldri tilbake til den restauranten de besøkte i helgen.

Tre britiske jenter hadde håpet på en hyggelig kveld ute på byen. Det ble raskt ødelagt etter et uforskammet restaurantbesøk. 

Da britiske Anne Warrender ba om regningen på restauranten, ble de helt forbløffet da det så over den.

Nederst på regningen hvor servitøren vanligvis skriver navnet på den betalende gjesten, sto det istedet ordene ‘pain in the ass woman’, som tilsvarer ‘sykt irriterende dame’.

Etter besøket la Anne Warrander ute et bilde av den uforskammede regningen på Facebook med ordene:

- Jeg gremmes over den servicen jeg fikk på Brewhemia.

Brewhemia er navnet på restauranten som ligger i Edinburgh.

Foto: Anna Warrender/Twitter

Jentene opplevde ikke bare en sur regning. I tillegg måtte de også vente hele 45 minutter på maten og ble samtidig bedt om å spise desserten på bare 15 minutter.

Det skriver The Sun.

Det var alt i alt en veldig dårlig opplevelse for de tre jentene på Brewhemia.

Da de i løbet av kvelden klaget til personalet, fikk de en flaske prosecco på huset. På tross av den gratis flasken gikk jentene fortsatt irritable fra restauranten - spesielt etter å ha mottatt regningen.

Servicen på restauranten er tidligere blitt kritisert av utilfredse kunder som har hatt lignende opplevelser.

Skal du en tur til Edinburgh i nærmeste fremtid, så unngå Brewhemia.

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.