Da kjæresten hans ble brent på 65% av kroppen, oppfordret alle han til å forlate henne

10/11/2022

Emma Hansen

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Turia Pitt hadde forberedt seg på å løpe maraton i lang tid. Hun hadde trent og var i sitt livs form. Men under løpet gikk det fryktelig galt. Turia hadde en ulykke og ble brent på 65 prosent av kroppen.

Under maratonløpet, som startet i Vest-Australia, ble det tent bål langs ruten.

Turia Pitt befant seg plutselig midt i brannen og ble alvorlig brent på 65% av kroppen. Det verste traff ansiktet hennes.

Turia ble hastet til sykehuset, og legen forberedte familien på at hun kanskje ikke ville overleve. Turia måtte gjennomgå flere operasjoner og svevde mellom liv og død i flere måneder.

Men Turia overlevde.

Legene har siden sagt at Turia hadde en voldelig vilje. Og det var spesielt én ting som fikk Turia til å leve: kjærlighet.

Turias kjæreste, Michael Hoskin, sto ved hennes side gjennom hele prosessen og var til stede under alle operasjonene. Men da Turia ble utskrevet fra sykehuset, fant han ut at folk var overrasket over at han ble i forholdet.

Turia så ikke ut som før. Den en gang så vakre kvinnen hadde nå et helt ugjenkjennelig ansikt. Mange bekjente fortalte Michael at han skulle forlate Turia og finne seg en ny kjæreste. Men det var aldri et alternativ for Michael.

Han hadde ikke blitt bønnfalt henne på grunn av hvordan hun så ut. Han hadde falt for hennes personlighet.

Fem år etter ulykken ble Turia og Michael gift. Og året etter fikk de sitt første barn sammen.

Turia har delt åpent om hendelsen på sin Facebook.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.