Dette er den perfekte jobben for deg ifølge stjernetegnet ditt

26/10/2017 14:45

Anniken Hauge

Viralt
Hadde du gjort en bedre jobb hvis du hadde valgt en karriere i helsevesenet, eller er det sexolog du burde vært? Eller kanskje eiendomsmekler? Stjernene hjelper deg.

Sykepleier, arkitekt eller kanskje limousinesjåfør? Det finnes et hav av forskjellige jobber, og det ka være vanskelig å velge hvilken karrierevei man skal forfølge.

Men fortvil ikke - det er kanskje hjelp å hente i stjernene.

Underholdningsmediet Yourtango har sett nærmere på hvilken karriere som passer best til akkurat ditt stjernetegn.

Væren (21. mars - 19. april)
Den perfekte jobben for deg er en stilling som leder, entreprenør, ekstremsportsutøver eller naturguide. Du er god til å ta initiativ og har mange innovative ideer. Til gjengjeld er du utålmodig og har en tendens til å være litt arrogant. 

Tyren (20. april - 20. mai)
Du passer perfekt i stillingen som arkitekt - hvor du kan jobbe med konstruksjon, landskap og bevarelse av eiendom. Du jobber hardt og er en besluttsom person, som dog er veldig sta, og av og til litt doven.

Tvillingen (21. mai - 20. juni)
Tvillingen vil gjøre det glimrende som markedsføringsdirektør eller i en stilling innenfor salg og reklame. Du ville også passet godt som et dyktig nyhetsanker. Du er fleksibel og god til å kommunisere, men du kan også bli veldig nervøs og vimsete.

Krepsen (21. juni - 22. juli)
Den perfekte karriere for deg er en jobb hvor du jobber med mennesker, som lege, sykepleier, eiendomsmekler eller kanskje kokk. Du er omsorgsfull og empatisk av natur, men har tendens til å være humørsyk og vel følelsesladet.

Løven (23. juli - 22. august)
Løven er en fremragende skuespiller, dramalærer, modell eller entertainer. Du er karismatisk, kreativ og leken, men kan være arrogant og temmelig oppmerksomhetssyk.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Du vil mest sannsynlig ha stor suksess i en stilling som  forfatter, softwareutvikler eller ernæringsekspert. Du er effektiv og detaljorientert, men også litt følsom og kritisk.

Vekten (23. september - 22. oktober)
Vekten er et opplagt valg til en stilling som advokat, bankmann, danser eller terapeut. Du er avbalansert, rettferdig og sjarmerende, men kan være ubesluttsom og overfladisk.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
En jobb som finansrådgiver, sexolog eller etterforsker hadde passet perfekt for deg. Du er dedikert og lidenskapelig, men har en tendens til å være krevende, kontrollerende og eiesyk.

Skytten (22. november - 21. december)
Skytten passer bra til en stilling som lærer, filosof eller eiendomsmekler. Du er ærlig, optimistisk og vennlig, men noen ganger litt vel direkte, og har mye meninger om ting.

Steinbukken (22. desember - 19. januar)
Steinbukken vil være en fremragende manager i forretningsverdenen, arkitekt eller kanskje forsker. Du er et organisert menneske med en imponerende sans for struktur. Du er en ekte arbeidsnarkoman og liker at ting er ordentlig. 

Vannmannen (20. januar - 18. februar)
En karriere innen humanitært arbeid er noe fir deg. Men du har også gode muligheter innen vitenskapens verden eller som entreprenør. Du er veldig organisert og strukturert, men er samtidig litt uforutsigbar og kald mot andre.

Fiskene (19. februar - 20. mars)
Fiskene har et potensielt talent som fotograf, filminstruktør, forfatter eller kunstner. Du er litt av en skaper, med empatiske egenskaper og har en rik fantasi. Men du kan også være litt virkelighetsfjern.