Etter 60 års kjærlighet: Emily fanger det siste magiske øyeblikket på kamera

28/09/2023 17:30

Emma

Viralt
Foto: Privat/Emily Hime
Foto: Privat/Emily Hime
Barnebarnet Emily fanget det siste øyeblikket av kjærlighet, før bestemoren gikk bort.

Ofte er det unge par som symboliserer kjærlighet i filmer, bøker og på sosiale medier. Men kjærlighet som er livslang, stødig og inderlig er tross alt det folk flest drømmer om.

Emily Hime fikk følge hennes besteforældres livslange kjærlighet de siste månedene av livet til bestemoren.

En periode som var hjerteskjærende og vanskelig.

Men hun har også beskrevet hvordan hun betraktet seg som «velsignet over å se noe så vakkert», nemlig den ubetingede kjærligheten mellom besteforeldrene hennes.

Emily har fortalt Love What Matters at hun pleide å erte bestefaren sin ved å si at han aldri ville overleve uten kona fordi hun alltid tok vare på ham.

Men i bestemorens siste øyeblikk av livet ble rollene snudd rundt.

«Gjennom dette har jeg kommet til den erkjennelsen at den mest romantiske kjærlighetshistorien ikke er den mellom Romeo og Julie, men den mellom min bestemor og bestefar som ble gamle sammen,» skrev Emily på Facebook sin og fortsatte:

«Det er at bestefaren min var ved min bestemors side under den vanskeligste perioden i livet hennes. At han lærte å tilberede måltider, vaske og lage mat mens hun gjennomgikk 6 cellegiftbehandlinger.»

«Det er bestefaren min som holdt henne i hånden, deltok på alle legebesøk og nektet å forlate huset med mindre noen andre holdt henne med selskap, fordi han ikke ville at hun skulle være alene et eneste minutt.»

Emily fortalte også at personalet på sykehuset var veldig imponeret over kjærligheten mellem parret.

Den siste tiden sammen 

Bestefaren var ved bestemorens side helt til det siste. 

Emily husker at han holdt hånden hennes og kysset pannen hennes så ofte han kunne. Han gjorde rett og slett alt for å vise sin kjærlighet på den korte tiden de hadde igjen sammen.

Artikkelen fortsetter under bilde.

Foto: Privat/Emily Hime

Hun forteller også at bestefarens øyne ble merkbart tårefylte hver gang han mistenkte at kona hadde det vondt.

Bestemoren hennes fikk flere slag og kroppen hennes var veldig svak. Men bestefaren til Emily sørget for å fortelle henne hvor vakker hun fortsatt var hver eneste dag.

De siste ordene

«De hadde en evig kjærlighet, kjærligheten som alle drømmer om. Neste måned ville de ha feiret 60-års bryllupsdag, men selv 60 år ville ikke være nok», skrev Emily på Facebook.

«Du er uvurderlig. Sov godt min kjære», var de siste ordene han sa til sin elskede kone.

Emily forklarer at besteforeldrene hennes møttes på en sykkelklubb i England da de var i 20-årene. Hun beskriver den siste tiden som deres «viktigste løp noensinne».

«De vant det viktigste løpet av alle, et langt og kjærlig liv sammen. Og for en velsignelse det har vært å være vitne til deres vakre kjærlighetshistorie, og å fange noen av deres siste øyeblikk sammen i bilder.»