Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen

23/05/2024 23:52

Emma

Viralt
Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.

Det er ingen tvil om at en far fikk sitt livs sjokk da han kom inn døren og så at vaskemaskinen var i gang.

Det var ikke det faktum at klærne ble vasket som nesten ga faren et hjerteinfarkt. Det var det faktum at hans lille sønn lå inne i den, eller det trodde han.

Da faren så nærmere på vaskemaskinen, kunne han til sin store glede se at det bare var en t-skjorte med ansiktet til barnet trykket på.

Det er forståelig at faren ved første øyekast, trodde hans lille gutt var fanget i det pågående vaskeriet, da han så på bildet han lastet opp.

Faren har lastet opp bildet til den store bildetjenesten Imgur. Hvor han har lagt opp bildet med følgende tekst: "Vær så snill. Hvis du noen gang vasker favorittgenseren din med ansiktet til barnet ditt på, sørg for å legge en advarsel eller lignende på vaskemaskinen", skriver han.

Bildet gikk viralt veldig raskt, det har fått ikke mindre enn 100 000 visninger og mange kommentarer. Flere personer i kommentarfeltet trodde også ved første øyekast at det var en ekte baby som lå i vaskemaskinen.