Fly måtte nødlande: Nå raser folk over denne videoen

13/03/2023 09:37

Emma Sletta

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Mandag måtte et fly nødlande. Det passasjerene gjorde i de hektiske minuttene har nå fått flere til å rase.

Mandag måtte et Southwest Airlines-passasjerfly sette på bremsene.

Flyet, som hadde 147 passasjerer og seks besetningsmedlemmer om bord, hadde blitt utsatt for et såkalt «bird strike» og måtte nødlande på Cuba kort tid etterpå.

Det var imidlertid ikke selve nødlandingen som har sjokkert folk. Snarere var det det mange av passasjerene gjorde i de hektiske minuttene.

En video viser at flere av passasjerene «tok seg tid» til å ta en selfie mens de var på den ene vingen av flyet. I tillegg viser videoen også at mange av passasjerene valgte å ta med seg koffertene sine under evakueringen, noe som ikke er tillatt.

Kofferter og høyhælte sko er ikke tillatt under en evakuering, da disse eiendelene kan gjøre situasjonen dødelig og gjøre evakuering vanskelig.

Flyet var på vei fra Havanna på Cuba til Fort Lauderdale i Florida da det kort tid etter avgang måtte snu og nødlande i Havanna.

På grunn av den såkalte «bird strike» dukket det opp røyk i kabinen, og kabinpersonalet aktiverte derfor evakueringsplanen.

Videoen av evakueringen ble senere delt på Twitter, og rasende kommentarer har strømmet inn. Mange kaller passasjerene «rene idioter som ikke burde få lov til å fly igjen».

- Hva er galt med folk? Er bagasjen deres viktigere enn livene deres og andres liv? spør en.

"Jeg blir rasende!" sa en annen.

Du kan se videoene nedenfor: