Forlatt hund nekter å bli reddet og prøver å vise hvorfor - hjertet ditt blør når du leser årsaken

25/10/2023 15:00

redaktion

Viralt
Foto: SAVING HOPE ANIMAL RESCUE
Foto: SAVING HOPE ANIMAL RESCUE
Mannen forsøkte å redde den forlatte hunden, men den nektet å la ham komme nærme seg.

Da M. Roger Massey ble fortalt at det var en forlatt pitbull i parken, tok det ham ikke mer enn et sekund å bestemme seg for at han ville redde den.

Tidligere har Roger reddet fire forlatte hunder fra samme park, men selv om han var full av mot og hadde bestemt seg for å redde hunden fra dens ensomme tilværelse, viste det seg å være litt av en oppgave for ham.

Hunden 'Pappas' har vært preget av sin tid alene i skogen. Dette resulterte i at han bjeffet ustoppelig mot alle som kom i nærheten av ham.

I et Facebook-innlegg beskrev Roger også Pappas som en hund med problemer: "Jeg har reddet fire forlatte hunder fra denne parken, men denne fyren er for aggressiv." Dodo skriver det.

Til tross for Pappas' aggressivitet, gjorde Roger alt i sin makt for å hjelpe Pappas. Han sørget for mat og vann og lot det ligge på avstand. Hans egne hunder ble gradvis akseptert av Pappas, men mennesker forble uønsket for ham.

Etter tre uker i skogen klarte de endelig å få bånd rundt halsen på hunden, og etter dette var det som om alt forandret seg.

Til Rogers overraskelse viste det seg at Pappas bare hadde tre bein og også hadde blitt svekket av den harde tiden hans i parken, så han stolte ikke på mennesker.

Men da han ble tatt inn av menneskene, var tydelig å se at han innerst inne alltid hadde hatt et ønske om kjærlighet og nærvær.

Pappas' forvandling var bemerkelsesverdig. I trygge omgivelser endret han seg fra en redd hund til en kjærlig følgesvenn.

Den dag i dag er Pappas i fosterhjem og venter på å bli adoptert av en kjærlig familie. Se bildet av Pappas etter at han ble reddet:

Foto: SAVING HOPE ANIMAL RESCUE