Håndverkere la betonggulv i kjelleren til en familie - litt senere kom de tilbake til dette synet

27/04/2022 11:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Facebook/privat
Foto: Facebook/privat
Håndverkeren Jonathan skulle bare sjekke om betongen herdet som den skulle. Men synet i kjelleren skremte livet av ham.

Dype og slepende fotspor i den nylagte betongen som enda ikke var helt tørr.

Som illevarslende spor i nysnø, kan man få frysninger når man ser at arbeidet man har gjort er blitt ødelagt av en nysgjerrig sjel som ikke klarer å holde seg unna. 

Det var akkurat det som ventet håndverkeren Jonathan Porter, som sammen med kollegaene hadde lagt betong i kjelleren til Brad og Sara Millaway i Cleveland i USA, skriver Daily Mail

- Vi var i ferd med å pakke sammen, og så tenkte jeg at jeg ville sjekke hvordan betongen herdet. Det var da jeg så henne, sier Jonathan Porter, som er eieren av betongfirmaet som stod for jobben, til abcnews.com.  

Det var disse fotsporene som skremte håndverkerne. Foto: Facebook/privat

For fotsporene tilhørte nemlig hverken en indbruddstyv eller en annen ubuden gjest, men derimot parets toårige datter Izzadora Millaway. Hun sto og smilte ved enden av de dype sporene i den myke betongen.

Familiens toårige datter koste seg i kjelleren. Foto: Facebook/privat

Jenta ble passet av bestemoren sammen med søsknene i etasjen over, men da hun hadde hørt foreldrenes stemmer, hadde hun sneket seg ned i kjelleren.  

- Jeg fikk helt sjokk da jeg så det, og jeg trodde Jonathan kom til å frike helt ut. Men han synes faktisk det var veldig komisk, sier Sara Millaway om datterens dyre eventyr.

Foreldrene lo heldigvis av episoder, og har latt et par fotspor bli sittende i betongen som minne. Foto: Facebook/privat

- Jeg tok henne opp og lo bare av det. Vanligvis ser vi spor fra katter eller hunder, men ikke fra små barn, sier Jonathan Porter til abcnews.com.  
 
Foreldrene fikk heldigvis vasket vekk betongen fra datterens føtter, mens håndverkerne fylte ut de siste hullene i betongen - bortsett fra et par av jentas fotspor som foreldrene ville beholde som minne om den morsomme episoden.