Hold deg unna: Disse 6 typer menn er oftest utro

14/07/2017 10:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er du på utkikk etter en mann? Da må du se over denne listen før du bestemmer deg for en.

Utroskap er som kjent noe som fanden har skapt. 

Derfor går de fleste mennesker også inn i et nytt forhold med sterke forhåpninger om at de har funnet en partner som aldri kunne finne på å la seg friste på byen eller på julebord.

Virkeligheten er dog noe annet. 

Et uhyggelig høyt antall personer i faste forhold er nemlig utro, og atskillige undersøkelser har gang på gang påpekt at det spesielt er menn som er tilbøyelige til å more seg litt ekstra. Det skriver Nypost.com.

Av samme grunn har avisen kikket nærmere på hva slags type menn som ikke klarer å holde den i buksa.

Ut fra en rekke undersøkelser og statistikker har man derfor utarbeidet nedenstående liste, hvilket er til skrekk og advarsel for alle kvinner der ute. 

Vi skal understreke at listen på ingen måte er vitenskapelig verifisert, men kanskje den allikevel kan brukes som en pekepinn for hvilke menn du ikke skal fiske etter.

1. Høye menn: Dessverre – men står du i byen og Kolossen fra Rhodos kommer slentrende inn døren, bør du kanskje vente på neste mann i rekken. I følge Illicit Encounters som er Englands førende utroskapsside, så er høye menn nemlig no-go. I følge en brukerundersøkelse på siden, er menn over 180 centimeter nemlig dobbelt så tilbøyelige til å være utro i forhold til lavere menn.

2. Menn som hører på rock: En annen undersøkelse viser at menn som hører på rockemusikk, også er de mennene som oftest tøyser rundt med andre enn kjæresten sin. Til gjengjeld skal menn som lytter til hip-hop være mindre tilbøyelige til å være utro. Så da er det bare å finne seg en homeboy.

 

3. IT-menn: Hvis du skal finne deg en trofast mann, så er det ikke det samme hva han jobber med. I følge en undersøkelse fra utroskapssiden AshleyMadison.com, så er menn som jobber med IT nemlig de største grisene når det kommer til å holde seg på matta. På andreplass kommer finansmenn. 

4. Ni og… Hvis din partner er på vei til å fylle 29, 39 eller 49 så er det kanskje en grunn til bekymring. I følge en studie utgitt i Proceedings of the Natural Academy of Sciences, så er menn som er på vei til å gå inn i et nytt tiår, samtidig mer tilbøyelige til å drukne sorgene fra alderskrisen i en fremmed seng. Et skarpt hjørne og vissheten om å bli eldre er åpnbart en uheldig kombinasjon for svake menn.

5. En franskmann: Merde! Hvis den nye, flotte flamme din har franske aner så bør du kanskje være på vakt. En undersøkelse i virksomheten Lelo som driver med salg av sexleker, har vist at 75 prosent av deres mannlige, franske kunder har vært utro mot partneren deres. Dermed var franskmenn det mest utro folk i undersøkelsen. 

6. En Twitter-bruker: Mannen din er sikkert på Facebook, men er han også på Twitter? En undersøkelse foretatt på University of Missouri har nemlig avslørt at det er en sammenheng mellem den mengde tid menn bruker på Twitter, og sannsynligheten for at han har ekteskapelige problemer. 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.